close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Teylingen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Teylingen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Teylingen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Teylingen en omgeving, zoals in Sassenheim, Voorhout en Warmond.

Grafsteen kopen in de buurt van Teylingen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Teylingen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 35 minuten rijden van Teylingen.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Sassenheim St Pancratius

St Pancratius Sassenheim

In de gemeente Teylingen vind u de begraafplaats St Pancratius aan de Hoofdstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Hoofdstraat
2171 BM Sassenheim
grafsteen Voorhout Begraafplaats Voorhout (PKN)

Begraafplaats Voorhout (PKN)

In het zuidwesten van Voorhout vindt u aan de Dr. Aletta Jacobslaan de Begraafplaats Voorhout (PKN). Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats

Dr. Aletta Jacobslaan
2215 LD Voorhout
grafmonument Voorhout Stichting begraafplaats Voorhout

Stichting begraafplaats Voorhout

In de gemeente Teylingen vind u de Stichting begraafplaats Voorhout aan de Herenstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Herenstraat
2215 KE Voorhout
grafmonumenten Voorhout Voorhout

Voorhout

In het zuidwesten van Voorhout vindt u aan de Herenstraat de begraafplaats Voorhout. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Herenstraat
2215KE Voorhout
grafstenen Warmond Begraafplaats 'Bij de oude Toren'

Begraafplaats 'Bij de oude Toren' Warmond

In het noordwesten van Warmond vindt u aan de Kloosterwei de Begraafplaats 'Bij de oude Toren'. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan urnengraven en particuliere graven

Kloosterwei
2361 XN Warmond
grafsteen Warmond R.K. Kerk St.Matthias

R.K. Kerk St.Matthias Warmond

De begraafplaats R.K. Kerk St.Matthias bevindt zich in het noordwesten van Warmond aan de Herenweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Herenweg
2361 ET Warmond

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 35 minuten rijden van Teylingen.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Teylingen?

Grafstenen Teylingen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Teylingen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Teylingen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Teylingen

6 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Teylingen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Teylingen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Teylingen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.