close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Texel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Texel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Texel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Texel en omgeving, zoals in De Cocksdorp, De Koog, De Waal, Den Burg, Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild.

Grafsteen kopen in de buurt van Texel

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Texel, bent u van harte welkom in onze winkel in Sneek.

Inspiratiewinkel Sneek Bekijk de collectie
grafstenen Den Burg Begraafplaats Oudeschild

Begraafplaats Oudeschild Den Burg

In de gemeente Texel vind u de Begraafplaats Oudeschild aan de Zuid Haffel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Zuid Haffel
1791 LD Den Burg
grafsteen Den Burg Rooms Katholieke Begraafplaats Den Burg

Rooms Katholieke Begraafplaats Den Burg

De Rooms Katholieke Begraafplaats Den Burg bevindt zich in het zuidwesten van Den Burg aan de Keesomlaan. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Keesomlaan
1791 DB Den Burg
grafmonument Oosterend Begraafplaats Oosterend Texel

Begraafplaats Oosterend Texel

De Begraafplaats Oosterend Texel is gelegen in het zuidoosten van Oosterend aan de Achtertune. Dit is een algemene begraafplaats

Achtertune
1794 BM Oosterend

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Texel?

Grafstenen Texel van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Texel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Texel van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Texel

3 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Sneek?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Texel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Texel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.