close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Terschelling en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Terschelling

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Terschelling of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Terschelling en omgeving, zoals in Baaiduinen, Formerum, Hee, Hoorn, Kaard, Kinnum, Landerum, Lies, Midsland, Oosterend, Seerijp, Striep, Terschelling Hee, Terschelling Hoorn, Terschelling Midsland, Terschelling Oosterend en West-Terschelling.

Grafsteen kopen bij u in de buurt

Bekijk de collectie
grafstenen Hoorn Kerkhof Hoorn Terschelling

Kerkhof Hoorn Terschelling

In de gemeente Terschelling vind u de begraafplaats Kerkhof Hoorn Terschelling aan de Dorpsstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Dorpsstraat
8896 JA Hoorn
grafsteen Hoorn Nederlands Hervormd Begraafplaats Hoorn

Nederlands Hervormd Begraafplaats Hoorn

In het zuidwesten van Hoorn vindt u aan de Dorpsstraat de Nederlands Hervormd Begraafplaats Hoorn. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Dorpsstraat
8896 JA Hoorn
grafmonument Midsland Begraafplaats Midsland (Terschelling)

Begraafplaats Midsland (Terschelling)

De Begraafplaats Midsland (Terschelling) bevindt zich in het zuidwesten van Midsland aan de Westerburen. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Westerburen
8891GP Midsland

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Terschelling?

Grafstenen Terschelling van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Terschelling van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Terschelling van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Terschelling

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Terschelling?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Terschelling

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Terschelling maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.