close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Terneuzen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Terneuzen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Terneuzen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Terneuzen en omgeving, zoals in Axel, Biervliet, Hoek, Koewacht, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Sluiskil, Spui, Terneuzen, Westdorpe, Zaamslag en Zuiddorpe.

Grafsteen kopen in de buurt van Terneuzen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Terneuzen, bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Axel Westerzicht in Axel

Westerzicht in Axel

De begraafplaats Westerzicht in Axel bevindt zich in het zuidwesten van Axel aan de Westsingel.

Westsingel
4571VE Axel
grafsteen Biervliet Algemene Begraafplaats Biervliet

Algemene Begraafplaats Biervliet

De Algemene Begraafplaats Biervliet bevindt zich in het zuidwesten van Biervliet aan de Achterweg . Dit is een algemene begraafplaats

Achterweg
4521 CA Biervliet
grafmonument Hoek Algemene begraafplaats Hoek

Algemene begraafplaats Hoek

In het zuidoosten van Hoek vindt u aan de Molendreef de Algemene begraafplaats Hoek. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Molendreef
4542AA Hoek
grafmonumenten Koewacht RK Begraafplaats H.H. Philippus & Jacobus

RK Begraafplaats H.H. Philippus & Jacobus Koewacht

De RK Begraafplaats H.H. Philippus & Jacobus is gelegen in het zuidoosten van Koewacht aan de Kerkplein. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkplein
4576 AS Koewacht
grafstenen Sas van Gent  Alg. begraafplaats st. Jans Schorre

Alg. begraafplaats st. Jans Schorre Sas van Gent

In het noordwesten van Sas van Gent vindt u aan de Schapersweg de Alg. begraafplaats st. Jans Schorre. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Schapersweg
4551 TT Sas van Gent
grafsteen Sluiskil Algemene begraafplaats Sluiskil

Algemene begraafplaats Sluiskil

De Algemene begraafplaats Sluiskil bevindt zich in het zuidwesten van Sluiskil aan de Isabellastraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Isabellastraat
4541 AT Sluiskil
grafmonument Sluiskil Algemene begraafplaats Sluiskil

Algemene begraafplaats Sluiskil

In het zuidwesten van Sluiskil vindt u aan de Nieuwe Kerkstraat de Algemene begraafplaats Sluiskil. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Nieuwe Kerkstraat
4541 ED Sluiskil
grafmonumenten Sluiskil Begraafplaats Ned. Hervormde kerk

Begraafplaats Ned. Hervormde kerk Sluiskil

In de gemeente Terneuzen vind u de Begraafplaats Ned. Hervormde kerk aan de Louisastraat. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats

Louisastraat
4541 AV Sluiskil
grafstenen Terneuzen Zuider Begraafplaats

Zuider Begraafplaats Terneuzen

De Zuider Begraafplaats is gelegen in het noordwesten van Terneuzen aan de Bellamystraat. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven en particuliere graven.

Bellamystraat
4532 CP Terneuzen
grafsteen Westdorpe Begraafpl. vd geloofsgemeenschap O.L.V. Visitatie te Westdorpe

Begraafpl. vd geloofsgemeenschap O.L.V. Visitatie te Westdorpe

In de gemeente Terneuzen vind u de begraafplaats Begraafpl. vd geloofsgemeenschap O.L.V. Visitatie te Westdorpe aan de Graafjansdijk A.

Graafjansdijk A
4554 AM Westdorpe
grafmonument Zaamslag Zaamslag

Zaamslag

De begraafplaats Zaamslag bevindt zich in het zuidoosten van Zaamslag aan de Veerstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Veerstraat
4543 NM Zaamslag
grafmonumenten Zuiddorpe Zuiddorpe

Zuiddorpe

De begraafplaats Zuiddorpe is gelegen in het noordoosten van Zuiddorpe aan de Dorpsplein.

Dorpsplein
4574RD Zuiddorpe

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Terneuzen?

Grafstenen Terneuzen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Terneuzen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Terneuzen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Terneuzen

12 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Terneuzen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Terneuzen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Terneuzen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.