close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Súdwest-Fryslân en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Súdwest-Fryslân

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Súdwest-Fryslân of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Súdwest-Fryslân en omgeving.

Grafsteen kopen bij u in de buurt

Bekijk de collectie
grafstenen Abbega Kerkhof Abbegea / Abbega

Kerkhof Abbegea / Abbega

De begraafplaats Kerkhof Abbegea / Abbega bevindt zich in het noordoosten van Abbega aan de Wartenterp. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Wartenterp
8617 LD Abbega
grafsteen Allingawier Kerkhof Allingawier

Kerkhof Allingawier

De begraafplaats Kerkhof Allingawier bevindt zich in het noordoosten van Allingawier aan de Kerkbuurt. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Kerkbuurt
8758 LE Allingawier
grafmonument Arum Begraafplaats Arum

Begraafplaats Arum

De Begraafplaats Arum is gelegen in het noordoosten van Arum aan de Kerksingel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerksingel
8822 VH Arum
grafmonumenten Blauwhuis Kerkhof Blauhûs / Blauwhuis

Kerkhof Blauhûs / Blauwhuis

In de gemeente Súdwest-Fryslân vind u de begraafplaats Kerkhof Blauhûs / Blauwhuis aan de Vitusdyk. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven en particuliere graven.

Vitusdyk
8615 LN Blauwhuis
grafstenen Boazum Kerkhof Boazum / Bozum

Kerkhof Boazum / Bozum

De begraafplaats Kerkhof Boazum / Bozum is gelegen in het noordoosten van Boazum aan de Tsjerkebuorren. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Tsjerkebuorren
8635 MC Boazum
grafsteen Bolsward Begraafplaats Boalsert / Bolsward

Begraafplaats Boalsert / Bolsward

In het noordoosten van Bolsward vindt u aan de Samuel van Haringhouckstraat de Begraafplaats Boalsert / Bolsward. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven en particuliere graven.

Samuel van Haringhouckstraat
8701 DW Bolsward
grafmonument Britswert Kerkhof Britswert / Britswerd

Kerkhof Britswert / Britswerd

In het noordoosten van Britswert vindt u aan de Terp de begraafplaats Kerkhof Britswert / Britswerd. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Terp
8636 VB Britswert
grafmonumenten Burgwerd Kerkhof Burchwert / Burgwerd

Kerkhof Burchwert / Burgwerd

In het noordoosten van Burgwerd vindt u aan de Kerkhof de begraafplaats Kerkhof Burchwert / Burgwerd. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Kerkhof
8742 KT Burgwerd
grafstenen Cornwerd Kerkhof Koarnwert / Cornwerd

Kerkhof Koarnwert / Cornwerd

In de gemeente Súdwest-Fryslân vind u de begraafplaats Kerkhof Koarnwert / Cornwerd aan de Dorpsweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Dorpsweg
8753JC Cornwerd
grafsteen Gaastmeer Kerkhof De Gaastmar / Gaastmeer

Kerkhof De Gaastmar / Gaastmeer

In het noordoosten van Gaastmeer vindt u aan de J.J.Hofstrjitte de begraafplaats Kerkhof De Gaastmar / Gaastmeer. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

J.J.Hofstrjitte
8611 JT Gaastmeer
grafmonument Hemelum Kerkhof Himmelum / Hemelum

Kerkhof Himmelum / Hemelum

In de gemeente Súdwest-Fryslân vind u de begraafplaats Kerkhof Himmelum / Hemelum aan de De Klaster. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

De Klaster
8584 VA Hemelum
grafmonumenten Hommerts Kerkhof De Hommerts / Hommerts

Kerkhof De Hommerts / Hommerts

De begraafplaats Kerkhof De Hommerts / Hommerts is gelegen in het noordoosten van Hommerts aan de Jeltewei. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Jeltewei
8622 XZ Hommerts
grafstenen IJlst Begraafplaats Drylts / IJlst

Begraafplaats Drylts / IJlst

De Begraafplaats Drylts / IJlst bevindt zich in het noordoosten van IJlst aan de Kerkhofsteeg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Kerkhofsteeg
8651ET IJlst
grafsteen Koudum Algemene Begraafplaats Koudum

Algemene Begraafplaats Koudum

De Algemene Begraafplaats Koudum is gelegen in het noordoosten van Koudum aan de Kerkhoflaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Kerkhoflaan
8723BW Koudum
grafmonument Loënga Begraafplaats Loënga

Begraafplaats Loënga

De Begraafplaats Loënga is gelegen in het noordoosten van Loënga aan de Ds. S. Huismansleane. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Ds. S. Huismansleane
8631SL Loënga
grafmonumenten Lytsewierrum Begraafplaats Lutkewierum / Lytsewierrum

Begraafplaats Lutkewierum / Lytsewierrum

De Begraafplaats Lutkewierum / Lytsewierrum is gelegen in het noordoosten van Lytsewierrum aan de Buorren. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Buorren
8642 WG Lytsewierrum
grafstenen Makkum Begraafplaats Makkum

Begraafplaats Makkum

De Begraafplaats Makkum bevindt zich in het noordoosten van Makkum aan de Kerkeburen. Dit is een Protestantse begraafplaats.

Kerkeburen
8754 CZ Makkum
grafsteen Molkwerum Begraafplaats Molkwar / Molkwerum

Begraafplaats Molkwar / Molkwerum

In de gemeente Súdwest-Fryslân vind u de Begraafplaats Molkwar / Molkwerum aan de Tsjerkestrjitte. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Tsjerkestrjitte
8722 HJ Molkwerum
grafmonument Offingawier Kerkhof Offenwier / Offingawier

Kerkhof Offenwier / Offingawier

In het noordoosten van Offingawier vindt u aan de Fiifgeawei de begraafplaats Kerkhof Offenwier / Offingawier. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Fiifgeawei
8626 GA Offingawier
grafmonumenten Oosthem Kerkhof Oosthem / Easthim

Kerkhof Oosthem / Easthim

In de gemeente Súdwest-Fryslân vind u de begraafplaats Kerkhof Oosthem / Easthim aan de Nessenwei. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Nessenwei
8618 NM Oosthem
grafstenen Oppenhuizen Begraafplaats Toppenhuzen / Oppenhuizen

Begraafplaats Toppenhuzen / Oppenhuizen

De Begraafplaats Toppenhuzen / Oppenhuizen is gelegen in het noordoosten van Oppenhuizen aan de Tsjerkebuorren. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Tsjerkebuorren
8625 HA Oppenhuizen
grafsteen Oudega Kerkhof Aldegea /Oudega Gem. Wymbritseradeel

Kerkhof Aldegea /Oudega Gem. Wymbritseradeel

De begraafplaats Kerkhof Aldegea /Oudega Gem. Wymbritseradeel is gelegen in het noordoosten van Oudega aan de Pastorijstrjitte. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Pastorijstrjitte
8614 AB Oudega
grafmonument Sandfirden Kerkhof Sânfurd / Sandfirden

Kerkhof Sânfurd / Sandfirden

In de gemeente Súdwest-Fryslân vind u de begraafplaats Kerkhof Sânfurd / Sandfirden aan de Nr. Dit is een algemene begraafplaats.

Nr
8613 JH Sandfirden
grafmonumenten Scharnegoutum Kerkhof Skearnegoutum / Scharnegoutum

Kerkhof Skearnegoutum / Scharnegoutum

De begraafplaats Kerkhof Skearnegoutum / Scharnegoutum is gelegen in het noordoosten van Scharnegoutum aan de Achterbuorren. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Achterbuorren
8629 RB Scharnegoutum
grafstenen Sneek Crematorium Snits / Sneek

Crematorium Snits / Sneek

In het noordoosten van Sneek vindt u aan de Harinxmalaan de Crematorium Snits / Sneek. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Harinxmalaan
8602 CN Sneek
grafsteen Sneek Gemeentelijke Begraafplaats Snits / Sneek

Gemeentelijke Begraafplaats Snits / Sneek

In het noordoosten van Sneek vindt u aan de Kerkhoflaan de Gemeentelijke Begraafplaats Snits / Sneek. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Kerkhoflaan
8602 TX Sneek
grafmonument Sneek Kerkhof RK Sint Martinuskerk Snits / Sneek

Kerkhof RK Sint Martinuskerk Snits / Sneek

De begraafplaats Kerkhof RK Sint Martinuskerk Snits / Sneek is gelegen in het noordoosten van Sneek aan de Leeuwarderweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Leeuwarderweg
8603CL Sneek
grafmonumenten Stavoren Gemeentelijke Begraafplaats Starum / Stavoren

Gemeentelijke Begraafplaats Starum / Stavoren

De Gemeentelijke Begraafplaats Starum / Stavoren is gelegen in het noordoosten van Stavoren aan de Voorstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Voorstraat
8715 HW Stavoren
grafstenen Tjalhuizum Kerkhof Tsjalhuzum / Tjalhuizum

Kerkhof Tsjalhuzum / Tjalhuizum

In de gemeente Súdwest-Fryslân vind u de begraafplaats Kerkhof Tsjalhuzum / Tjalhuizum aan de Nr. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Nr
8772 KL Tjalhuizum
grafsteen Uitwellingerga Kerkhof Twellingea / Uitwellingerga

Kerkhof Twellingea / Uitwellingerga

De begraafplaats Kerkhof Twellingea / Uitwellingerga is gelegen in het noordoosten van Uitwellingerga aan de Buorren. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Buorren
8624 TM Uitwellingerga
grafmonument Warns Kerkhof Warns

Kerkhof Warns

In het noordoosten van Warns vindt u aan de Buorren de begraafplaats Kerkhof Warns. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Buorren
8721 GN Warns
grafmonumenten Workum Algemene Begraafplaats Workum

Algemene Begraafplaats Workum

In het noordoosten van Workum vindt u aan de Spoardyk de Algemene Begraafplaats Workum. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Spoardyk
8711CK Workum
grafstenen Workum Sint Werenfriduskerk Kerkhof Warkum / Workum

Sint Werenfriduskerk Kerkhof Warkum / Workum

In de gemeente Súdwest-Fryslân vind u de begraafplaats Sint Werenfriduskerk Kerkhof Warkum / Workum aan de Noard. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Noard
8711 AE Workum
grafsteen Ysbrechtum Kerkhof Ijsbrechtum / Ysbrechtum

Kerkhof Ijsbrechtum / Ysbrechtum

In de gemeente Súdwest-Fryslân vind u de begraafplaats Kerkhof Ijsbrechtum / Ysbrechtum aan de Tsjerkepaed. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Tsjerkepaed
8633 KT Ysbrechtum

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Súdwest-Fryslân?

Grafstenen Súdwest-Fryslân van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Súdwest-Fryslân van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Súdwest-Fryslân van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Súdwest-Fryslân

34 begraafplaatsen

Meer dan 330 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Súdwest-Fryslân?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Súdwest-Fryslân

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Súdwest-Fryslân maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.