close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Stein en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Stein

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Stein of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Stein en omgeving, zoals in Elsloo, Stein en Urmond.

Grafsteen kopen in de buurt van Stein

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Stein, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Elsloo Begraafplaats Schuttersdreef

Begraafplaats Schuttersdreef Elsloo

De Begraafplaats Schuttersdreef bevindt zich in het zuidoosten van Elsloo aan de Past Haesenstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Past Haesenstraat
6181HW Elsloo
grafsteen Elsloo Kerkhof Op den Berg

Kerkhof Op den Berg Elsloo

In het zuidwesten van Elsloo vindt u aan de Op de Berg de begraafplaats Kerkhof Op den Berg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Op de Berg
6181 GT Elsloo
grafmonument Stein Algemene begraafplaats Kerensheide

Algemene begraafplaats Kerensheide Stein

In de gemeente Stein vind u de Algemene begraafplaats Kerensheide aan de Zwartdriesstraat

Zwartdriesstraat
6171CA Stein
grafmonumenten Stein Begraafplaats Kerenheide

Begraafplaats Kerenheide Stein

De Begraafplaats Kerenheide bevindt zich in het noordoosten van Stein aan de Zwartdriesstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Zwartdriesstraat
6171 CA Stein
grafstenen Urmond Algemene begraafplaats Urmond

Algemene begraafplaats Urmond

In de gemeente Stein vind u de Algemene begraafplaats Urmond aan de Molenweg Zuid. Dit is een algemene begraafplaats.

Molenweg Zuid
6129 PH Urmond

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 80 minuten rijden van Stein.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Stein?

Grafstenen Stein van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Stein van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Stein van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Stein

5 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Stein?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Stein

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Stein maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.