close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Steenwijk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Steenwijk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Steenwijk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Steenwijk en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Steenwijk

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken, bent u van harte welkom in onze winkel in Steenwijk.

Inspiratiewinkel Steenwijk Bekijk de collectie
grafstenen Steenwijk Begraafplaats De Nieuwe Landen Steenwijk

Begraafplaats De Nieuwe Landen Steenwijk

De Begraafplaats De Nieuwe Landen Steenwijk bevindt zich in het zuidoosten van Steenwijk aan de Kallenkoterallee. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Kallenkoterallee
8331 AA Steenwijk
grafsteen Steenwijk Begraafplaats Meppelerweg te Steenwijk

Begraafplaats Meppelerweg te Steenwijk

De Begraafplaats Meppelerweg te Steenwijk is gelegen in het zuidoosten van Steenwijk aan de Meppelerweg. De begraafplaats biedt plaats aan een columbarium en particuliere graven.

Meppelerweg
8331 CX Steenwijk
grafmonument Steenwijk Begraafplaats Steenwijk

Begraafplaats Steenwijk

In de gemeente Steenwijkerland vind u de Begraafplaats Steenwijk aan de Meppelerweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Meppelerweg
8331 CT Steenwijk
grafmonumenten Steenwijk Joodse Begraafplaats Steenwijk

Joodse Begraafplaats Steenwijk

De Joodse Begraafplaats Steenwijk is gelegen in het noordwesten van Steenwijk aan de Eesveenseweg. Dit is een algemene begraafplaats

Eesveenseweg
8332 JB Steenwijk
grafstenen Steenwijk RK Begraafplaats Steenwijk

RK Begraafplaats Steenwijk

In het zuidwesten van Steenwijk vindt u aan de Meppelerweg de RK Begraafplaats Steenwijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Meppelerweg
8331 CW Steenwijk

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Steenwijk

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Steenwijk. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Steenwijk.

vakkundig grafmonument plaatsen in Steenwijk

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Steenwijk

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Steenwijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Steenwijk. Op minder dan 15 minuten rijden van Steenwijk.

Cuperus Gedenken Steenwijk
Stationsstraat 42-44
8331 GK Steenwijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Steenwijk.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Steenwijk?

Grafstenen Steenwijk van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Steenwijk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Steenwijk van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Steenwijk

5 begraafplaatsen

Meer dan 510 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Steenwijk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Steenwijk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.