close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Steenbergen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Steenbergen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Steenbergen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Steenbergen en omgeving, zoals in De Heen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer en Steenbergen.

Grafsteen kopen in de buurt van Steenbergen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Steenbergen, bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Dinteloord Begraafplaats Molenkreek

Begraafplaats Molenkreek Dinteloord

In het noordoosten van Dinteloord vindt u aan de Steenbergseweg de Begraafplaats Molenkreek. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Steenbergseweg
4671BE Dinteloord
grafsteen Steenbergen Begraafplaats Nassaulaan

Begraafplaats Nassaulaan Steenbergen

De Begraafplaats Nassaulaan is gelegen in het noordoosten van Steenbergen aan de Nassaulaan. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Nassaulaan
4651 AA Steenbergen
grafmonument Steenbergen Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Welberg

Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Welberg Steenbergen

In het zuidoosten van Steenbergen vindt u aan de Corneliusstraat de Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Welberg . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Corneliusstraat
4651 XN Steenbergen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 55 minuten rijden van Steenbergen.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Steenbergen?

Grafstenen Steenbergen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Steenbergen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Steenbergen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Steenbergen

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Steenbergen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Steenbergen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.