close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Stede Broec en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Stede Broec

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Stede Broec of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Stede Broec en omgeving, zoals in Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek.

Grafsteen kopen in de buurt van Stede Broec

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Stede Broec, bent u van harte welkom in onze winkel in Amsterdam.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Bovenkarspel Broekerhaven

Broekerhaven Bovenkarspel

De begraafplaats Broekerhaven is gelegen in het noordoosten van Bovenkarspel aan de Broekerhavenweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Broekerhavenweg
1611 CA Bovenkarspel
grafsteen Bovenkarspel RK Begraafplaats St. Martinus kerk

RK Begraafplaats St. Martinus kerk Bovenkarspel

De RK Begraafplaats St. Martinus kerk bevindt zich in het noordoosten van Bovenkarspel aan de Hoofdstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hoofdstraat
1611 AE Bovenkarspel
grafmonument Grootebroek Algemene Begraafplaats Rustoord

Algemene Begraafplaats Rustoord Grootebroek

In de gemeente Stede Broec vind u de Algemene Begraafplaats Rustoord aan de Zesstedenweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Zesstedenweg
1613 JD Grootebroek
grafmonumenten Grootebroek RK Kerkhof Grootebroek

RK Kerkhof Grootebroek

De begraafplaats RK Kerkhof Grootebroek is gelegen in het noordwesten van Grootebroek aan de Zesstedenweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Zesstedenweg
1613 KD Grootebroek
grafstenen Lutjebroek Kerkhof Sint Nicolaaskerk Lutjebroek

Kerkhof Sint Nicolaaskerk Lutjebroek

In het noordoosten van Lutjebroek vindt u aan de Pieter Janszoon Jongstraat de begraafplaats Kerkhof Sint Nicolaaskerk Lutjebroek. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Pieter Janszoon Jongstraat
1614 LB Lutjebroek
grafsteen Lutjebroek Nederlands Hervormd Kerkhof Lutjebroek

Nederlands Hervormd Kerkhof Lutjebroek

In het noordwesten van Lutjebroek vindt u aan de Pieter Janszoon Jongstraat de begraafplaats Nederlands Hervormd Kerkhof Lutjebroek. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Pieter Janszoon Jongstraat
1614LC Lutjebroek

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 50 minuten rijden van Stede Broec.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Stede Broec?

Grafstenen Stede Broec van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Stede Broec van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Stede Broec van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Stede Broec

6 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Stede Broec?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Amsterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Stede Broec

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Stede Broec maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.