close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Stadskanaal en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Stadskanaal

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Stadskanaal of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Stadskanaal en omgeving, zoals in Alteveer, Mussel, Musselkanaal, Onstwedde, Stadskanaal en Vledderveen.

Grafsteen kopen in de buurt van Stadskanaal

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Stadskanaal en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Emmen. Op minder dan 35 minuten rijden van Stadskanaal.

Inspiratiewinkel Emmen Bekijk de collectie
grafstenen Alteveer Begraafplaats Alteveer

Begraafplaats Alteveer

In de gemeente Stadskanaal vind u de Begraafplaats Alteveer aan de Beumeesweg. Dit is een algemene begraafplaats

Beumeesweg
9661 AJ Alteveer
grafsteen Mussel Begraafplaats Mussel

Begraafplaats Mussel

In de gemeente Stadskanaal vind u de Begraafplaats Mussel aan de Musselweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Musselweg
9584 AG Mussel
grafmonument Musselkanaal Algemene Begraafplaats Musselkanaal

Algemene Begraafplaats Musselkanaal

In het noordwesten van Musselkanaal vindt u aan de Floralaan de Algemene Begraafplaats Musselkanaal. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Floralaan
9581 TW Musselkanaal
grafmonumenten Musselkanaal Joodse Begraafplaats Stadskanaal

Joodse Begraafplaats Stadskanaal Musselkanaal

De Joodse Begraafplaats Stadskanaal is gelegen in het noordwesten van Musselkanaal aan de Gedempte Ceresdiep. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Gedempte Ceresdiep
9581 GW Musselkanaal
grafstenen Musselkanaal RK Begraafplaats Musselkanaal

RK Begraafplaats Musselkanaal

In de gemeente Stadskanaal vind u de RK Begraafplaats Musselkanaal aan de Sluisstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Sluisstraat
9581JD Musselkanaal
grafsteen Onstwedde Begraafplaats Onstwedde

Begraafplaats Onstwedde

De Begraafplaats Onstwedde is gelegen in het noordwesten van Onstwedde aan de Dorpsstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Dorpsstraat
9591 AT Onstwedde
grafmonument Onstwedde Hervormde Begraafplaats Onstwedde

Hervormde Begraafplaats Onstwedde

De Hervormde Begraafplaats Onstwedde is gelegen in het noordoosten van Onstwedde aan de Kerklaan. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerklaan
9591 AH Onstwedde
grafmonumenten Stadskanaal Algemene Begraafplaats Stadskanaal Brugstraat

Algemene Begraafplaats Stadskanaal Brugstraat

In de gemeente Stadskanaal vind u de Algemene Begraafplaats Stadskanaal Brugstraat aan de Brugstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Brugstraat
9503 HL Stadskanaal
grafstenen Stadskanaal Begraafplaats en Crematorium Ceresstraat Stadskanaal

Begraafplaats en Crematorium Ceresstraat Stadskanaal

De Begraafplaats en Crematorium Ceresstraat Stadskanaal bevindt zich in het zuidoosten van Stadskanaal aan de Ceresstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Ceresstraat
9502 EA Stadskanaal
grafsteen Stadskanaal Begraafplaats Stadskanaal H.J. Kniggestraat

Begraafplaats Stadskanaal H.J. Kniggestraat

In de gemeente Stadskanaal vind u de Begraafplaats Stadskanaal H.J. Kniggestraat aan de H.J. Kniggestraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats

H.J. Kniggestraat
9501 NE Stadskanaal
grafmonument Stadskanaal Begraafplaats Stadskanaal-Noord

Begraafplaats Stadskanaal-Noord

De Begraafplaats Stadskanaal-Noord bevindt zich in het noordwesten van Stadskanaal aan de H.J. Kniggekade. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven

H.J. Kniggekade
9503 RJ Stadskanaal
grafmonumenten Stadskanaal Crematorium Cereshof Stadskanaal

Crematorium Cereshof Stadskanaal

In het zuidoosten van Stadskanaal vindt u aan de Ceresstraat de Crematorium Cereshof Stadskanaal. Het betreft hier een begraafplaats en/of crematorium.

Ceresstraat
9502 EA Stadskanaal
grafstenen Stadskanaal NH Begraafplaats Stadskanaal Oosterkadekerk

NH Begraafplaats Stadskanaal Oosterkadekerk

In de gemeente Stadskanaal vind u de NH Begraafplaats Stadskanaal Oosterkadekerk aan de Oosterkade. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Oosterkade
9503 HN Stadskanaal
grafsteen Stadskanaal RK Begraafplaats Stadskanaal

RK Begraafplaats Stadskanaal

De RK Begraafplaats Stadskanaal bevindt zich in het noordwesten van Stadskanaal aan de Poststraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Poststraat
9501EP Stadskanaal

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Emmen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Emmen. Op minder dan 35 minuten rijden van Stadskanaal.

Cuperus Gedenken Emmen
Vasco Da Gamastraat 10a
7825 VJ Emmen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Stadskanaal?

Grafstenen Stadskanaal van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Stadskanaal van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Stadskanaal van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Stadskanaal

14 begraafplaatsen

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Stadskanaal?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Stadskanaal

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Stadskanaal maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.