close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Spijkenisse en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Spijkenisse

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Spijkenisse of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Spijkenisse en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Spijkenisse

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Spijkenisse en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Spijkenisse.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Abbenbroek Nieuwe begraafplaats Abbenbroek

Nieuwe begraafplaats Abbenbroek

In het noordoosten van Abbenbroek vindt u aan de Kouwenhovenseweg de Nieuwe begraafplaats Abbenbroek. Dit is een algemene begraafplaats.

Kouwenhovenseweg
3216 LP Abbenbroek
grafsteen Geervliet Toldijk

Toldijk Geervliet

In de gemeente Nissewaard vind u de begraafplaats Toldijk aan de Oude Noordlandsedijk. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Oude Noordlandsedijk
3211 BV Geervliet
grafmonument Heenvliet Begraafplaats Heenvliet

Begraafplaats Heenvliet

In de gemeente Nissewaard vind u de Begraafplaats Heenvliet aan de Welleweg.

Welleweg
3218LK Heenvliet
grafmonumenten Spijkenisse (Nissewaard) De Ommering

De Ommering Spijkenisse (Nissewaard)

De begraafplaats De Ommering bevindt zich in het noordoosten van Spijkenisse (Nissewaard) aan de Oprelseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven, een columbarium, urnengraven en algemene graven.

Oprelseweg
3202 LD Spijkenisse (Nissewaard)
grafstenen Zuidland Algemene begraafplaats Zuidland

Algemene begraafplaats Zuidland

De Algemene begraafplaats Zuidland is gelegen in het zuidoosten van Zuidland aan de Kerkweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven en particuliere graven.

Kerkweg
3214 VB Zuidland

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Spijkenisse

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Spijkenisse. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Rotterdam.

vakkundig grafmonument plaatsen in Spijkenisse

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Spijkenisse

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Spijkenisse.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Rotterdam.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Spijkenisse?

Grafstenen Spijkenisse van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Spijkenisse van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Spijkenisse van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Spijkenisse

5 begraafplaatsen

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Spijkenisse?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Spijkenisse

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Spijkenisse maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.