close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Sleen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Sleen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Sleen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Sleen en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Sleen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Sleen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Emmen. Op minder dan 20 minuten rijden van Sleen.

Inspiratiewinkel Emmen Bekijk de collectie
grafstenen Coevorden RK Begraafplaats Coevorden

RK Begraafplaats Coevorden

In het noordwesten van Coevorden vindt u aan de Looweg de RK Begraafplaats Coevorden. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en een columbarium.

Looweg
7741 EG Coevorden
grafsteen Dalen Algemene Begraafplaats Dalen

Algemene Begraafplaats Dalen

De Algemene Begraafplaats Dalen bevindt zich in het zuidoosten van Dalen aan de Hoofdstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Hoofdstraat
7751 GA Dalen
grafmonument Dalerpeel Algemene begraafplaats Dalerpeel

Algemene begraafplaats Dalerpeel

In het zuidwesten van Dalerpeel vindt u aan de Oranjestraat de Algemene begraafplaats Dalerpeel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Oranjestraat
7753 TK Dalerpeel
grafmonumenten Geesbrug Algemene begraafplaats Geesbrug

Algemene begraafplaats Geesbrug

In de gemeente Coevorden vind u de Algemene begraafplaats Geesbrug aan de Coevorderstraatweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, een columbarium en kindergraven.

Coevorderstraatweg
7917 PR Geesbrug
grafstenen Oosterhesselen Algemene begraafplaats Oosterhesselen

Algemene begraafplaats Oosterhesselen

In het noordwesten van Oosterhesselen vindt u aan de Wethouder K Schepersweg de Algemene begraafplaats Oosterhesselen. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Wethouder K Schepersweg
7861TD Oosterhesselen
grafsteen Steenwijksmoer RK Begraafplaats Steenwijksmoer

RK Begraafplaats Steenwijksmoer

In de gemeente Coevorden vind u de RK Begraafplaats Steenwijksmoer aan de Hoofdweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en een columbarium.

Hoofdweg
7741PR Steenwijksmoer
grafmonument Zweeloo Algemene Begraafplaats Zweeloo

Algemene Begraafplaats Zweeloo

De Algemene Begraafplaats Zweeloo bevindt zich in het zuidoosten van Zweeloo aan de Zwartakkersweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en een columbarium.

Zwartakkersweg
7851 AM Zweeloo

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Sleen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Sleen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Emmen.

vakkundig grafmonument plaatsen in Sleen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Sleen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Emmen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Emmen. Op minder dan 20 minuten rijden van Sleen.

Cuperus Gedenken Emmen
Vasco Da Gamastraat 10a
7825 VJ Emmen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Emmen.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Sleen?

Grafstenen Sleen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Sleen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Sleen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Sleen

7 begraafplaatsen

Meer dan 700 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Sleen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Emmen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Sleen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Sleen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.