close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Sittard-Geleen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Sittard-Geleen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Sittard-Geleen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Sittard-Geleen en omgeving, zoals in Born, Buchten, Einighausen, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Munstergeleen, Obbicht, Papenhoven, Sittard, Windraak en Wintraak.

Grafsteen kopen in de buurt van Sittard-Geleen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Sittard-Geleen, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Geleen Begraafplaats Lindenheuvel

Begraafplaats Lindenheuvel Geleen

In de gemeente Sittard-Geleen vind u de Begraafplaats Lindenheuvel aan de Kerkhoflaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Kerkhoflaan
6163TJ Geleen
grafsteen Geleen Kerkhof Oud Geleen

Kerkhof Oud Geleen

In het noordoosten van Geleen vindt u aan de Van Banninglaan de begraafplaats Kerkhof Oud Geleen. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Van Banninglaan
6166 HA Geleen
grafmonument Holtum RK Begraafplaats Holtum

RK Begraafplaats Holtum

De RK Begraafplaats Holtum is gelegen in het noordoosten van Holtum aan de Molenveldweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Molenveldweg
6123 BZ Holtum
grafmonumenten Obbicht Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Obbicht

Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Obbicht

De Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Obbicht is gelegen in het zuidoosten van Obbicht aan de Hitsbergerweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hitsbergerweg
6125RD Obbicht
grafstenen Papenhoven-Papenhoven Grevenbicht

Grevenbicht Papenhoven-Papenhoven

In het noordoosten van Papenhoven-Papenhoven vindt u aan de Oude Kerkstraat de begraafplaats Grevenbicht. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Oude Kerkstraat
6124 BD Papenhoven-Papenhoven
grafsteen Sittard Deze niet gebruiken - Begraafplaats Lahrhof

Deze niet gebruiken - Begraafplaats Lahrhof Sittard

De Deze niet gebruiken - Begraafplaats Lahrhof is gelegen in het zuidoosten van Sittard aan de Lahrstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Lahrstraat
6137AD Sittard

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 75 minuten rijden van Sittard-Geleen.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Sittard-Geleen?

Grafstenen Sittard-Geleen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Sittard-Geleen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Sittard-Geleen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Sittard-Geleen

6 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Sittard-Geleen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Sittard-Geleen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.