close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Simpelveld en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Simpelveld

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Simpelveld of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Simpelveld en omgeving, zoals in Baneheide, Bocholtz en Simpelveld.

Advies in de buurt van Simpelveld

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Simpelveld, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Bocholtz Parochie Jacobus de Meerdere

Parochie Jacobus de Meerdere Bocholtz

De begraafplaats Parochie Jacobus de Meerdere is gelegen in het zuidoosten van Bocholtz aan de Pastoor Neujeanstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Pastoor Neujeanstraat
6351 GK Bocholtz
grafsteen Bocholtz R.K. begraafplaats  H. Jacobus de Meerderekerk

R.K. begraafplaats H. Jacobus de Meerderekerk Bocholtz

De R.K. begraafplaats H. Jacobus de Meerderekerk is gelegen in het zuidoosten van Bocholtz aan de Pastoor Neujeanstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Pastoor Neujeanstraat
6351 GK Bocholtz
grafmonument Simpelveld R.K. Begraafplaats St Remigiusparochie

R.K. Begraafplaats St Remigiusparochie Simpelveld

De R.K. Begraafplaats St Remigiusparochie bevindt zich in het zuidoosten van Simpelveld aan de Oranjeplein. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Oranjeplein
6369AA Simpelveld

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Simpelveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 90 minuten rijden van Simpelveld.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Simpelveld?

Grafstenen Simpelveld van natuursteen

Grafsteen Simpelveld

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Simpelveld van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Simpelveld van glas

Urnmonument Simpelveld

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Simpelveld van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Simpelveld

3 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Simpelveld?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Simpelveld

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Simpelveld maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.