close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Schoonoord en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Schoonoord

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Schoonoord of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Schoonoord en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Schoonoord

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Schoonoord en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Emmen. Op minder dan 20 minuten rijden van Schoonoord.

Inspiratiewinkel Emmen Bekijk de collectie
grafstenen Coevorden RK Begraafplaats Coevorden

RK Begraafplaats Coevorden

In het noordwesten van Coevorden vindt u aan de Looweg de RK Begraafplaats Coevorden. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en een columbarium.

Looweg
7741 EG Coevorden
grafsteen Dalen Algemene Begraafplaats Dalen

Algemene Begraafplaats Dalen

De Algemene Begraafplaats Dalen bevindt zich in het zuidoosten van Dalen aan de Hoofdstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Hoofdstraat
7751 GA Dalen
grafmonument Dalerpeel Algemene begraafplaats Dalerpeel

Algemene begraafplaats Dalerpeel

In het zuidwesten van Dalerpeel vindt u aan de Oranjestraat de Algemene begraafplaats Dalerpeel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Oranjestraat
7753 TK Dalerpeel
grafmonumenten Geesbrug Algemene begraafplaats Geesbrug

Algemene begraafplaats Geesbrug

In de gemeente Coevorden vind u de Algemene begraafplaats Geesbrug aan de Coevorderstraatweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, een columbarium en kindergraven.

Coevorderstraatweg
7917 PR Geesbrug
grafstenen Oosterhesselen Algemene begraafplaats Oosterhesselen

Algemene begraafplaats Oosterhesselen

De Algemene begraafplaats Oosterhesselen bevindt zich in het noordwesten van Oosterhesselen aan de Wethouder K Schepersweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Wethouder K Schepersweg
7861TD Oosterhesselen
grafsteen Steenwijksmoer RK Begraafplaats Steenwijksmoer

RK Begraafplaats Steenwijksmoer

In de gemeente Coevorden vind u de RK Begraafplaats Steenwijksmoer aan de Hoofdweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en een columbarium.

Hoofdweg
7741PR Steenwijksmoer
grafmonument Zweeloo Algemene Begraafplaats Zweeloo

Algemene Begraafplaats Zweeloo

De Algemene Begraafplaats Zweeloo bevindt zich in het zuidoosten van Zweeloo aan de Zwartakkersweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en een columbarium.

Zwartakkersweg
7851 AM Zweeloo

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Schoonoord

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Schoonoord. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Emmen.

vakkundig grafmonument plaatsen in Schoonoord

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Schoonoord

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Emmen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Emmen. Op minder dan 20 minuten rijden van Schoonoord.

Cuperus Gedenken Emmen
Vasco Da Gamastraat 10a
7825 VJ Emmen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Emmen.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Schoonoord?

Grafstenen Schoonoord van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Schoonoord van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Schoonoord van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Schoonoord

7 begraafplaatsen

Meer dan 660 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Schoonoord

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Schoonoord maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.