close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Schoonhoven en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Schoonhoven

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Schoonhoven of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Schoonhoven en omgeving.

Grafsteen kopen bij u in de buurt

Bekijk de collectie
grafstenen Schoonhoven Begraafplaats Schoonhoven (gemeente Krimpenerwaard)

Begraafplaats Schoonhoven (gemeente Krimpenerwaard)

De Begraafplaats Schoonhoven (gemeente Krimpenerwaard) is gelegen in het zuidoosten van Schoonhoven aan de Wal. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven en algemene graven.

Wal
2871 BB Schoonhoven
grafsteen Schoonhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven

Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven aan de Wal. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan algemene graven, kindergraven, urnengraven en particuliere graven

Wal
2871 BC Schoonhoven

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Schoonhoven

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Schoonhoven. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in de buurt van Schoonhoven.

vakkundig grafmonument plaatsen in Schoonhoven

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Schoonhoven

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek ons in een van de showrooms.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Schoonhoven?

Grafstenen Schoonhoven van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Schoonhoven van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Schoonhoven van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Schoonhoven

2 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Schoonhoven?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Schoonhoven

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Schoonhoven maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.