close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Schoonhoven en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Schoonhoven

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Schoonhoven of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Schoonhoven en omgeving.

Advies in de buurt van Schoonhoven

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Schoonhoven en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Schoonhoven.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Schoonhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven

Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven aan de Wal. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan algemene graven, kindergraven, urnengraven en particuliere graven

Wal
2871 BC Schoonhoven
grafsteen Schoonhoven Schoonhoven

Schoonhoven

De begraafplaats Schoonhoven bevindt zich in het zuidoosten van Schoonhoven aan de Wal. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Wal
2871 BB Schoonhoven

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Schoonhoven

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Schoonhoven. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Rotterdam.

vakkundig grafmonument plaatsen in Schoonhoven

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Schoonhoven

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Schoonhoven

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Schoonhoven.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Rotterdam.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Schoonhoven?

Grafstenen Schoonhoven van natuursteen

Grafsteen Schoonhoven

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Schoonhoven van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Schoonhoven van glas

Urnmonument Schoonhoven

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Schoonhoven van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Schoonhoven

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Schoonhoven?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Schoonhoven

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Schoonhoven maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.