close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Schiermonnikoog en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Schiermonnikoog

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Schiermonnikoog of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Schiermonnikoog en omgeving.

Grafsteen kopen bij u in de buurt

Bekijk de collectie
grafstenen Schiermonnikoog Begraafplaats Schiermonnikoog - (drenkelingen-oorlogsgraven)

Begraafplaats Schiermonnikoog - (drenkelingen-oorlogsgraven)

De Begraafplaats Schiermonnikoog - (drenkelingen-oorlogsgraven) bevindt zich in het noordoosten van Schiermonnikoog aan de Reddingsweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Reddingsweg
9166 PD Schiermonnikoog
grafsteen Schiermonnikoog NH Begraafplaats Schiermonnikoog

NH Begraafplaats Schiermonnikoog

De NH Begraafplaats Schiermonnikoog bevindt zich in het zuidwesten van Schiermonnikoog aan de Langestreek. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Langestreek
9166LA Schiermonnikoog

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Schiermonnikoog?

Grafstenen Schiermonnikoog van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Schiermonnikoog van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Schiermonnikoog van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Schiermonnikoog

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Schiermonnikoog

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Schiermonnikoog maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.