close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Sappemeer en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Sappemeer

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Sappemeer of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Sappemeer en omgeving.

Grafsteen kopen bij u in de buurt

Bekijk de collectie
grafstenen Sappemeer Begraafplaats Rooms Katholieke Sint Willibrorduskerk Sappemeer

Begraafplaats Rooms Katholieke Sint Willibrorduskerk Sappemeer

In de gemeente Midden-Groningen vind u de Begraafplaats Rooms Katholieke Sint Willibrorduskerk Sappemeer aan de Noorderstraat. Het betreft hier een begraafplaats met een bijzonder karakter. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Noorderstraat
9611 AD Sappemeer
grafsteen Sappemeer Begraafplaats Sappemeer Oost

Begraafplaats Sappemeer Oost

In het zuidoosten van Sappemeer vindt u aan de Noorderstraat de Begraafplaats Sappemeer Oost. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Noorderstraat
9611 AH Sappemeer
grafmonument Sappemeer Kerkhof Sappemeer Koepelkerk

Kerkhof Sappemeer Koepelkerk

De begraafplaats Kerkhof Sappemeer Koepelkerk is gelegen in het noordoosten van Sappemeer aan de Noorderstraat. Het gaat hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Noorderstraat
9611 AD Sappemeer

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Sappemeer

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Sappemeer. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in de buurt van Sappemeer.

vakkundig grafmonument plaatsen in Sappemeer

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Sappemeer

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek ons in een van de showrooms.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Sappemeer?

Grafstenen Sappemeer van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Sappemeer van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Sappemeer van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Sappemeer

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.

Begraafplaatsen in de omgeving van Sappemeer

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Sappemeer maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.