close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Rucphen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Rucphen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Rucphen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Rucphen en omgeving, zoals in Rucphen, Schijf, Schyf, Sint Willebrord, Sprundel, St. Willebrord en Zegge.

Grafsteen kopen in de buurt van Rucphen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Rucphen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Rucphen.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Rucphen Rucphen

Rucphen

In de gemeente Rucphen vind u de begraafplaats Rucphen aan de Kerkstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Kerkstraat
4715RN Rucphen
grafsteen Schijf Rooms Katholieke Begraafplaats Schijf

Rooms Katholieke Begraafplaats Schijf

In de gemeente Rucphen vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Schijf aan de Sint Antoniusstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Sint Antoniusstraat
4721 AL Schijf
grafmonument Sprundel Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Sprundel

Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Sprundel

De Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Sprundel is gelegen in het noordoosten van Sprundel aan de Hertogstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hertogstraat
4714 BW Sprundel
grafmonumenten St. Willebrord Algemene begraafplaats Sint Willebrord

Algemene begraafplaats Sint Willebrord St. Willebrord

Kaaistraat
4711 HW St. Willebrord
grafstenen St. Willebrord R.K. Begraafplaats St. Willebrord

R.K. Begraafplaats St. Willebrord

In het noordoosten van St. Willebrord vindt u aan de Pastoor Bastiaansensingel de R.K. Begraafplaats St. Willebrord. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Pastoor Bastiaansensingel
4711 EC St. Willebrord

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Rucphen.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Rucphen?

Grafstenen Rucphen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Rucphen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Rucphen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Rucphen

5 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Rucphen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Rucphen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.