close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Roermond en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Roermond

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Roermond of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Roermond en omgeving, zoals in Herten, Roermond en Swalmen.

Grafsteen kopen in de buurt van Roermond

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Roermond, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Boukoul St. Theresia

St. Theresia Boukoul

De begraafplaats St. Theresia bevindt zich in het noordoosten van Boukoul aan de Elmpterbaan. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Elmpterbaan
6071AE Boukoul
grafsteen Herten Brummenberg Herten

Brummenberg Herten

De begraafplaats Brummenberg Herten is gelegen in het zuidoosten van Herten aan de Mussenberg.

Mussenberg
6049GZ Herten
grafmonument Herten Herten St. Michaelkerk

Herten St. Michaelkerk

In het noordoosten van Herten vindt u aan de Kerkpad de begraafplaats Herten St. Michaelkerk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkpad
6049BR Herten
grafmonumenten Roermond Asenray RK

Asenray RK Roermond

De begraafplaats Asenray RK is gelegen in het noordoosten van Roermond aan de Kerkstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkstraat
6042LK Roermond
grafstenen Roermond Leeuwen, gem. Roermond

Leeuwen, gem. Roermond

In het noordoosten van Roermond vindt u aan de Schouwberg de begraafplaats Leeuwen, gem. Roermond. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Schouwberg
6041AG Roermond
grafsteen Roermond NIET GEBRUIKEN

NIET GEBRUIKEN Roermond

De begraafplaats NIET GEBRUIKEN bevindt zich in het noordoosten van Roermond aan de Schouwberg

Schouwberg
6041AG Roermond
grafmonument Roermond St. Laurentius

St. Laurentius Roermond

In het noordoosten van Roermond vindt u aan de Kerkeveldlaan de begraafplaats St. Laurentius. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkeveldlaan
6042JX Roermond
grafmonumenten Roermond Tussen de Bergen

Tussen de Bergen Roermond

De begraafplaats Tussen de Bergen bevindt zich in het zuidoosten van Roermond aan de Kitskensdal.

Kitskensdal
6045 EX Roermond
grafstenen Swalmen Swalmen

Swalmen

In de gemeente Roermond vind u de begraafplaats Swalmen aan de Bosstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Bosstraat
6071XX Swalmen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 70 minuten rijden van Roermond.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Roermond?

Grafstenen Roermond van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Roermond van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Roermond van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Roermond

9 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Roermond?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Roermond

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Roermond maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.