close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Roelofarendsveen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Roelofarendsveen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Roelofarendsveen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Roelofarendsveen en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Roelofarendsveen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Roelofarendsveen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 30 minuten rijden van Roelofarendsveen.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Roelofarendsveen Algemene Begraafplaats te Roelofarendsveen

Algemene Begraafplaats te Roelofarendsveen

De Algemene Begraafplaats te Roelofarendsveen is gelegen in het zuidwesten van Roelofarendsveen aan de Noordeinde. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Noordeinde
2371 CR Roelofarendsveen
grafsteen Roelofarendsveen Begraafplaats Mariakerk

Begraafplaats Mariakerk Roelofarendsveen

De Begraafplaats Mariakerk bevindt zich in het noordwesten van Roelofarendsveen aan de Pastoor Onelplein. Dit is een algemene begraafplaats

Pastoor Onelplein
2371 EZ Roelofarendsveen
grafmonument Roelofarendsveen Rooms Katholieke Begraafplaats Roelofarendsveen

Rooms Katholieke Begraafplaats Roelofarendsveen

De Rooms Katholieke Begraafplaats Roelofarendsveen is gelegen in het zuidwesten van Roelofarendsveen aan de Noordeinde. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven, particuliere graven en algemene graven.

Noordeinde
2371 CR Roelofarendsveen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Roelofarendsveen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Roelofarendsveen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Rijswijk.

vakkundig grafmonument plaatsen in Roelofarendsveen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Roelofarendsveen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Rijswijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 30 minuten rijden van Roelofarendsveen.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Rijswijk.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Roelofarendsveen?

Grafstenen Roelofarendsveen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Roelofarendsveen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Roelofarendsveen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Roelofarendsveen

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rijswijk?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Roelofarendsveen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Roelofarendsveen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.