close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Rijswijk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Rijswijk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Rijswijk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Rijswijk en omgeving, zoals in Rijswijk en Ryswijk.

Grafsteen kopen in de buurt van Rijswijk

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken, bent u van harte welkom in onze winkel in Rijswijk.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Rijswijk Eikelenburg

Eikelenburg Rijswijk

In het zuidwesten van Rijswijk vindt u aan de Eikelenburglaan de begraafplaats Eikelenburg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven, urnengraven en particuliere graven.

Eikelenburglaan
2286 KA Rijswijk
grafsteen Rijswijk Oud-Rijswijk

Oud-Rijswijk

De begraafplaats Oud-Rijswijk bevindt zich in het noordoosten van Rijswijk aan de Sir Winston Churchilllaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven, particuliere graven en algemene graven.

Sir Winston Churchilllaan
2282 JS Rijswijk
grafmonument Rijswijk RK Bonifatius

RK Bonifatius Rijswijk

De begraafplaats RK Bonifatius is gelegen in het noordoosten van Rijswijk aan de Van Vredenburchweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, kindergraven en particuliere graven.

Van Vredenburchweg
2282SE Rijswijk

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Rijswijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 10 minuten rijden van Rijswijk.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Rijswijk?

Grafstenen Rijswijk van natuursteen

Grafsteen Rijswijk

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Rijswijk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Rijswijk van glas

Urnmonument Rijswijk

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Rijswijk van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Rijswijk

3 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Rijswijk?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rijswijk?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Rijswijk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Rijswijk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.