close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Rijssen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Rijssen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Rijssen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Rijssen en omgeving.

Advies in de buurt van Rijssen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Rijssen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hengelo. Op minder dan 25 minuten rijden van Rijssen.

Inspiratiewinkel Hengelo Bekijk de collectie
grafstenen Rijssen Gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert

Gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert Rijssen

In het zuidoosten van Rijssen vindt u aan de Schapendijk de Gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Schapendijk
7461GN Rijssen
grafsteen Rijssen Oude gemeentelijke begraafplaats Rijssen

Oude gemeentelijke begraafplaats Rijssen

De Oude gemeentelijke begraafplaats Rijssen is gelegen in het zuidoosten van Rijssen aan de Lentfersweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Lentfersweg
7461 EJ Rijssen
grafmonument Rijssen RK begraafplaats Rijssen

RK begraafplaats Rijssen

De RK begraafplaats Rijssen is gelegen in het noordoosten van Rijssen aan de Enterstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Enterstraat
7461 CG Rijssen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Rijssen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Rijssen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Rijssen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Rijssen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Rijssen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Zwolle. Op minder dan 40 minuten rijden van Rijssen.

Cuperus Gedenken Zwolle
Galvaniweg 4a
8013RG Zwolle

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Rijssen?

Grafstenen Rijssen van natuursteen

Grafsteen Rijssen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Rijssen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Rijssen van glas

Urnmonument Rijssen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Rijssen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Rijssen

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Rijssen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Rijssen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Rijssen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.