close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Ridderkerk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Ridderkerk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Ridderkerk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Ridderkerk en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Ridderkerk

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Ridderkerk en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Ridderkerk.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Ridderkerk Algemene Begraafplaats Rusthof

Algemene Begraafplaats Rusthof Ridderkerk

In het zuidwesten van Ridderkerk vindt u aan de Lagendijk de Algemene Begraafplaats Rusthof. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven en particuliere graven

Lagendijk
2981EN Ridderkerk
grafsteen Ridderkerk Begraafplaats Vredehof

Begraafplaats Vredehof Ridderkerk

In de gemeente Ridderkerk vind u de Begraafplaats Vredehof aan de Lagendijk. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Lagendijk
2981 EN Ridderkerk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Ridderkerk.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Ridderkerk?

Grafstenen Ridderkerk van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Ridderkerk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Ridderkerk van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Ridderkerk

2 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Ridderkerk?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Ridderkerk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Ridderkerk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.