close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Rheeze en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Rheeze

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Rheeze of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Rheeze en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Rheeze

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Rheeze en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hardenberg. Op minder dan 10 minuten rijden van Rheeze.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Balkbrug Algemene Begraafplaats Oud Avereest Balkbrug

Algemene Begraafplaats Oud Avereest Balkbrug

In de gemeente Hardenberg vind u de Algemene Begraafplaats Oud Avereest Balkbrug aan de Oud Avereest. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en een columbarium.

Oud Avereest
7707 PM Balkbrug
grafsteen Bergentheim Algemene Begraafplaats Bergentheim

Algemene Begraafplaats Bergentheim

In het zuidwesten van Bergentheim vindt u aan de Schapenweg de Algemene Begraafplaats Bergentheim. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Schapenweg
7691 PP Bergentheim
grafmonument De Krim Algemene begraafplaats De Krim

Algemene begraafplaats De Krim

In de gemeente Hardenberg vind u de Algemene begraafplaats De Krim aan de Lutteresweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Lutteresweg
7782 TA De Krim
grafmonumenten Dedemsvaart Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart

Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart

De Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart is gelegen in het noordoosten van Dedemsvaart aan de Noord Stegeren. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en algemene graven.

Noord Stegeren
7701 RS Dedemsvaart
grafstenen Dedemsvaart Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart

Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart

De Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart bevindt zich in het noordwesten van Dedemsvaart aan de Mulderij. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en een columbarium.

Mulderij
7701 RM Dedemsvaart
grafsteen Dedemsvaart RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart

RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart

De begraafplaats RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart bevindt zich in het noordwesten van Dedemsvaart aan de Langewijk. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven, een columbarium en particuliere graven.

Langewijk
7701 AK Dedemsvaart
grafmonument Gramsbergen Begraafplaats Anerdijk

Begraafplaats Anerdijk Gramsbergen

In de gemeente Hardenberg vind u de Begraafplaats Anerdijk aan de De Anerdijk. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en een columbarium.

De Anerdijk
7783 CN Gramsbergen
grafmonumenten Hardenberg Begraafplaats Bruchterweg Hardenberg

Begraafplaats Bruchterweg Hardenberg

In de gemeente Hardenberg vind u de Begraafplaats Bruchterweg Hardenberg aan de Bruchterweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Bruchterweg
7772 BK Hardenberg
grafstenen Hardenberg Begraafplaats De Larikshof Hardenberg / Rheeze

Begraafplaats De Larikshof Hardenberg / Rheeze

De Begraafplaats De Larikshof Hardenberg / Rheeze is gelegen in het zuidwesten van Hardenberg aan de Oldemeijerweg. Dit is een begraafplaats en/of crematorium. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven, urnengraven en een columbarium.

Oldemeijerweg
7794 RL Hardenberg
grafsteen Hardenberg Begraafplaats Scholtensdijk Hardenberg

Begraafplaats Scholtensdijk Hardenberg

De Begraafplaats Scholtensdijk Hardenberg bevindt zich in het zuidwesten van Hardenberg aan de Scholtensdijk. Dit is een algemene begraafplaats.

Scholtensdijk
7771 CT Hardenberg
grafmonument Hardenberg Joodse Begraafplaats Hardenberg Mulopad

Joodse Begraafplaats Hardenberg Mulopad

In de gemeente Hardenberg vind u de Joodse Begraafplaats Hardenberg Mulopad aan de Parkweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Parkweg
7772 XP Hardenberg
grafmonumenten Hardenberg Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg

Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg

De begraafplaats Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg bevindt zich in het zuidwesten van Hardenberg aan de Scholtensdijk. Dit is een algemene begraafplaats

Scholtensdijk
7771 CV Hardenberg
grafstenen Hardenberg Kerkhof Nijenstede Hardenberg

Kerkhof Nijenstede Hardenberg

In het noordoosten van Hardenberg vindt u aan de Stationsstraat de begraafplaats Kerkhof Nijenstede Hardenberg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Stationsstraat
7772 CJ Hardenberg
grafsteen Lutten Kerkhof Lutten

Kerkhof Lutten

In de gemeente Hardenberg vind u de begraafplaats Kerkhof Lutten aan de Gouden Regenstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en een columbarium.

Gouden Regenstraat
7775AZ Lutten
grafmonument Sibculo Begraafplaats Sibculo

Begraafplaats Sibculo

De Begraafplaats Sibculo bevindt zich in het noordoosten van Sibculo aan de Kloosterstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Kloosterstraat
7693 TB Sibculo
grafmonumenten Slagharen Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen

Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen

In de gemeente Hardenberg vind u de begraafplaats Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen aan de Herenstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: een columbarium en particuliere graven.

Herenstraat
7776 AG Slagharen
grafstenen Slagharen Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen De Belte

Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen De Belte

De begraafplaats Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen De Belte bevindt zich in het noordwesten van Slagharen aan de Geert Migchelsweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Geert Migchelsweg
7776 RW Slagharen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Rheeze

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Rheeze. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Hardenberg.

vakkundig grafmonument plaatsen in Rheeze

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Rheeze

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Hardenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 10 minuten rijden van Rheeze.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Hardenberg.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Rheeze?

Grafstenen Rheeze van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Rheeze van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Rheeze van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Rheeze

17 begraafplaatsen

Meer dan 2500 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Rheeze

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Rheeze maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.