close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Rheden en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Rheden

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Rheden of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Rheden en omgeving, zoals in De Steeg, Dieren, Ellecom, Laag-Soeren, Rheden, Spankeren en Velp.

Grafsteen kopen in de buurt van Rheden

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Rheden en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Rheden.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Dieren Begraafplaats Dieren ( gemeente Rheden)

Begraafplaats Dieren ( gemeente Rheden)

De Begraafplaats Dieren ( gemeente Rheden) bevindt zich in het noordwesten van Dieren aan de Imboslaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Imboslaan
6951 KA Dieren
grafsteen Dieren Crematorium Dieren

Crematorium Dieren

In de gemeente Rheden vind u de Crematorium Dieren aan de Imboslaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Imboslaan
6952 JP Dieren
grafmonument Dieren RK Begraafplaats OLV Tenhemelopneming

RK Begraafplaats OLV Tenhemelopneming Dieren

De RK Begraafplaats OLV Tenhemelopneming bevindt zich in het zuidwesten van Dieren aan de Harderwijkerweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Harderwijkerweg
6952 AB Dieren
grafmonumenten Ellecom Begraafplaats Ellecom (gemeente Rheden)

Begraafplaats Ellecom (gemeente Rheden)

De Begraafplaats Ellecom (gemeente Rheden) is gelegen in het zuidwesten van Ellecom aan de Zutphensestraatweg. Dit is een begraafplaats met een bijzonder karakter. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Zutphensestraatweg
6955 AC Ellecom
grafstenen Rheden Begraafplaats De Pinkel

Begraafplaats De Pinkel Rheden

De Begraafplaats De Pinkel is gelegen in het noordoosten van Rheden aan de Pinkelseweg. Het gaat hier om een Protestantse begraafplaats.

Pinkelseweg
6991GJ Rheden
grafsteen Rheden Heiderust

Heiderust Rheden

In het noordwesten van Rheden vindt u aan de Lentsesteeg de begraafplaats Heiderust. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Lentsesteeg
6991 JC Rheden
grafmonument Spankeren Spankeren

Spankeren

In het zuidoosten van Spankeren vindt u aan de Overweg de begraafplaats Spankeren. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats.

Overweg
6956 AE Spankeren
grafmonumenten Velp Reinaldstraat Velp (oude bgp)

Reinaldstraat Velp (oude bgp)

De begraafplaats Reinaldstraat Velp (oude bgp) is gelegen in het zuidoosten van Velp aan de Reinaldstraat.

Reinaldstraat
6883HN Velp
grafstenen Velp RK Begraafplaats

RK Begraafplaats Velp

In het noordwesten van Velp vindt u aan de Bergweg de RK Begraafplaats. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Bergweg
6881 LL Velp

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Rheden.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Rheden?

Grafstenen Rheden van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Rheden van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Rheden van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Rheden

9 begraafplaatsen

Meer dan 450 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Rheden

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Rheden maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.