close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Renkum en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Renkum

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Renkum of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Renkum en omgeving, zoals in Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum en Wolfheze.

Grafsteen kopen in de buurt van Renkum

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Renkum en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Renkum.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Doorwerth Nederlands Hervormd Begraafplaats Doorwerth (zie ook BGP Heelsum)

Nederlands Hervormd Begraafplaats Doorwerth (zie ook BGP Heelsum)

De Nederlands Hervormd Begraafplaats Doorwerth (zie ook BGP Heelsum) bevindt zich in het zuidwesten van Doorwerth aan de Koninginnelaan. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Koninginnelaan
6866 NM Doorwerth
grafsteen Doorwerth Rooms Katholieke Begraafplaats Doorwerth

Rooms Katholieke Begraafplaats Doorwerth

In de gemeente Renkum vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Doorwerth aan de Seelbeeckweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Seelbeeckweg
6865 HA Doorwerth
grafmonument Heelsum Nederlands Hervormd Heelsum

Nederlands Hervormd Heelsum

De begraafplaats Nederlands Hervormd Heelsum is gelegen in het zuidoosten van Heelsum aan de Koninginnelaan. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven en particuliere graven.

Koninginnelaan
6866 NM Heelsum
grafmonumenten Oosterbeek Algemene begraafplaats Oosterbeek (Noord en Zuid)

Algemene begraafplaats Oosterbeek (Noord en Zuid)

De Algemene begraafplaats Oosterbeek (Noord en Zuid) is gelegen in het noordoosten van Oosterbeek aan de van Limburg Stirumweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Van Limburg Stirumweg
6861WL Oosterbeek
grafstenen Oosterbeek Rooms Katholieke Begraafplaats Oosterbeek

Rooms Katholieke Begraafplaats Oosterbeek

De Rooms Katholieke Begraafplaats Oosterbeek is gelegen in het noordoosten van Oosterbeek aan de Utrechtseweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Utrechtseweg
6862 AG Oosterbeek
grafsteen Renkum Algemene Begraafplaats 'Onder de bomen'

Algemene Begraafplaats 'Onder de bomen' Renkum

In het zuidwesten van Renkum vindt u aan de Onder de Bomen de Algemene Begraafplaats 'Onder de bomen'. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Onder de Bomen
6871 CG Renkum
grafmonument Renkum Harten

Harten Renkum

In het noordwesten van Renkum vindt u aan de Hartenseweg de begraafplaats Harten. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven, particuliere graven en algemene graven.

Hartenseweg
6871 NC Renkum
grafmonumenten Renkum Mariahof

Mariahof Renkum

De begraafplaats Mariahof bevindt zich in het zuidoosten van Renkum aan de Groeneweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Groeneweg
6871DA Renkum
grafstenen Wolfheze Begraafplaats Pro Persona

Begraafplaats Pro Persona Wolfheze

De Begraafplaats Pro Persona is gelegen in het zuidwesten van Wolfheze aan de Wolfheze. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven

Wolfheze
6874 BE Wolfheze

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Renkum.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Renkum?

Grafstenen Renkum van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Renkum van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Renkum van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Renkum

9 begraafplaatsen

Meer dan 120 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Renkum?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Renkum

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Renkum maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.