close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Reimerswaal en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Reimerswaal

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Reimerswaal of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Reimerswaal en omgeving, zoals in Hansweert, Krabbendijke, Krabbendyke, Kruiningen, Oostdijk, Oostdyk, Rilland, Waarde en Yerseke.

Grafsteen kopen in de buurt van Reimerswaal

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Reimerswaal, bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Hansweert Begraafplaats Hansweert

Begraafplaats Hansweert

In het zuidwesten van Hansweert vindt u aan de Zijpe de Begraafplaats Hansweert. Dit is een algemene begraafplaats.

Zijpe
4417 CN Hansweert
grafsteen Krabbendijke Algemene Begraafplaats Krabbendijke

Algemene Begraafplaats Krabbendijke

In de gemeente Reimerswaal vind u de Algemene Begraafplaats Krabbendijke aan de Dorpsstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Dorpsstraat
4413 CD Krabbendijke
grafmonument Kruiningen Algemene begraafplaats Kruiningen

Algemene begraafplaats Kruiningen

In het noordwesten van Kruiningen vindt u aan de Hoofdstraat de Algemene begraafplaats Kruiningen. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Hoofdstraat
4416 AB Kruiningen
grafmonumenten Rilland Rilland

Rilland

De begraafplaats Rilland bevindt zich in het noordwesten van Rilland aan de Valckenisseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Valckenisseweg
4411 BN Rilland
grafstenen Yerseke Begraafplaats Yerseke

Begraafplaats Yerseke

In het noordwesten van Yerseke vindt u aan de Molenlaan de Begraafplaats Yerseke. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Molenlaan
4401 CC Yerseke

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 70 minuten rijden van Reimerswaal.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Reimerswaal?

Grafstenen Reimerswaal van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Reimerswaal van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Reimerswaal van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Reimerswaal

5 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Reimerswaal

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Reimerswaal maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.