close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Putten en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Putten

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Putten of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Putten en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Putten

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Putten en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld. Op minder dan 25 minuten rijden van Putten.

Inspiratiewinkel Barneveld Bekijk de collectie
grafstenen Putten Nieuwe Algemene Begraafplaats Putten

Nieuwe Algemene Begraafplaats Putten

De Nieuwe Algemene Begraafplaats Putten is gelegen in het noordoosten van Putten aan de Engweg (Zuid). Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Engweg (Zuid)
3882 AJ Putten
grafsteen Putten Oude Algemene Begraafplaats Putten

Oude Algemene Begraafplaats Putten

De Oude Algemene Begraafplaats Putten is gelegen in het noordoosten van Putten aan de Engweg (Noord). Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Engweg (Noord)
3882 AJ Putten
grafmonument Putten RK Kerkhof Putten

RK Kerkhof Putten

In de gemeente Putten vind u de begraafplaats RK Kerkhof Putten aan de Brinkstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Brinkstraat
3881 BT Putten

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Barneveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Barneveld. Op minder dan 25 minuten rijden van Putten.

Cuperus Gedenken Barneveld
Torenplein 37
3772 CX Barneveld

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Putten?

Grafstenen Putten van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Putten van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Putten van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Putten

3 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Putten?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Putten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Putten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.