close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Pijnacker-Nootdorp en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Pijnacker-Nootdorp

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Pijnacker-Nootdorp of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp en omgeving, zoals in Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker en Pynacker.

Grafsteen kopen in de buurt van Pijnacker-Nootdorp

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Pijnacker-Nootdorp en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 20 minuten rijden van Pijnacker-Nootdorp.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Nootdorp Begraafplaats Sint-Bartholomeuskerk Nootdorp

Begraafplaats Sint-Bartholomeuskerk Nootdorp

In het noordwesten van Nootdorp vindt u aan de Veenweg de Begraafplaats Sint-Bartholomeuskerk Nootdorp. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Veenweg
2631CC Nootdorp
grafsteen Nootdorp Gereformeerde begraafplaats Nootdorp

Gereformeerde begraafplaats Nootdorp

In het zuidwesten van Nootdorp vindt u aan de Dorpsstraat de Gereformeerde begraafplaats Nootdorp

Dorpsstraat
2631 CT Nootdorp
grafmonument Nootdorp Sint Janshof

Sint Janshof Nootdorp

De begraafplaats Sint Janshof is gelegen in het zuidoosten van Nootdorp aan de Oudeweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en kindergraven.

Oudeweg
2631PA Nootdorp
grafmonumenten Pijnacker Nederlands Hervormd Begraafplaats Pijnacker

Nederlands Hervormd Begraafplaats Pijnacker

De Nederlands Hervormd Begraafplaats Pijnacker bevindt zich in het zuidwesten van Pijnacker aan de Koningshof. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Koningshof
2641GT Pijnacker
grafstenen Pijnacker Parochiekern Johannes de Dooper

Parochiekern Johannes de Dooper Pijnacker

In het noordwesten van Pijnacker vindt u aan de Oostlaan de begraafplaats Parochiekern Johannes de Dooper. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven en algemene graven.

Oostlaan
2641 DL Pijnacker

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Pijnacker-Nootdorp

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 20 minuten rijden van Pijnacker-Nootdorp.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Pijnacker-Nootdorp?

Grafstenen Pijnacker-Nootdorp van natuursteen

Grafsteen Pijnacker-Nootdorp

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Pijnacker-Nootdorp van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Pijnacker-Nootdorp van glas

Urnmonument Pijnacker-Nootdorp

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Pijnacker-Nootdorp van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Pijnacker-Nootdorp

5 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Pijnacker-Nootdorp?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Pijnacker-Nootdorp

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Pijnacker-Nootdorp maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.