close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Oude IJsselstreek en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Oude IJsselstreek

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Oude IJsselstreek of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Oude IJsselstreek en omgeving, zoals in Breedenbroek, Etten, Gendringen, Heelweg, Megchelen, Netterden, Silvolde, Sinderen, Terborg, Ulft, Varsselder, Varsseveld, Voorst, Voorst Gendringen en Westendorp.

Grafsteen kopen in de buurt van Oude IJsselstreek

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Oude IJsselstreek en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 45 minuten rijden van Oude IJsselstreek.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Breedenbroek Algemene Begraafplaats Breedenbroek

Algemene Begraafplaats Breedenbroek

In het zuidoosten van Breedenbroek vindt u aan de Terborgseweg de Algemene Begraafplaats Breedenbroek. Dit is een algemene begraafplaats.

Terborgseweg
7084 AJ Breedenbroek
grafsteen Breedenbroek Rooms Katholieke Begraafplaats Breedenbroek

Rooms Katholieke Begraafplaats Breedenbroek

De Rooms Katholieke Begraafplaats Breedenbroek is gelegen in het zuidoosten van Breedenbroek aan de Terborgseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven.

Terborgseweg
7084 AJ Breedenbroek
grafmonument Etten Rooms Katholieke Begraafplaats Etten

Rooms Katholieke Begraafplaats Etten

De Rooms Katholieke Begraafplaats Etten is gelegen in het noordoosten van Etten aan de Molenstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Molenstraat
7075 BB Etten
grafmonumenten Gendringen Begraafplaats Gendringen

Begraafplaats Gendringen

De Begraafplaats Gendringen bevindt zich in het zuidwesten van Gendringen aan de Wiekenseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Wiekenseweg
7081 HV Gendringen
grafstenen Gendringen Rooms Katholieke begraafplaats Gendringen

Rooms Katholieke begraafplaats Gendringen

De Rooms Katholieke begraafplaats Gendringen is gelegen in het noordoosten van Gendringen aan de Staringstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Staringstraat
7081 BP Gendringen
grafsteen Heelweg Dierenbegraafplaats Kolleweidehof

Dierenbegraafplaats Kolleweidehof Heelweg

In het noordoosten van Heelweg vindt u aan de Bosboombroekerweg de Dierenbegraafplaats Kolleweidehof. Het gaat hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter

Bosboombroekerweg
7055 AT Heelweg
grafmonument Megchelen Landfort Megchelen

Landfort Megchelen

De begraafplaats Landfort Megchelen bevindt zich in het noordoosten van Megchelen aan de Landfortseweg. Dit is een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Landfortseweg
7078 BT Megchelen
grafmonumenten Megchelen RK Kerkhof Parochie H. Martinus

RK Kerkhof Parochie H. Martinus Megchelen

De begraafplaats RK Kerkhof Parochie H. Martinus is gelegen in het zuidoosten van Megchelen aan de Pastoor Mölderstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Pastoor Mölderstraat
7078 BB Megchelen
grafstenen Netterden Netterden

Netterden

De begraafplaats Netterden is gelegen in het noordwesten van Netterden aan de Walburgisplein. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Walburgisplein
7077 AE Netterden
grafsteen Silvolde RK Begraafplaats

RK Begraafplaats Silvolde

De RK Begraafplaats bevindt zich in het noordwesten van Silvolde aan de Prins Bernhardstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Prins Bernhardstraat
7064GG Silvolde
grafmonument Terborg Gemeentelijke begraafplaats Terborg

Gemeentelijke begraafplaats Terborg

De Gemeentelijke begraafplaats Terborg bevindt zich in het zuidoosten van Terborg aan de Silvoldseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Silvoldseweg
7061DR Terborg
grafmonumenten Terborg Joodse Begraafplaats Terborg

Joodse Begraafplaats Terborg

De Joodse Begraafplaats Terborg bevindt zich in het zuidoosten van Terborg aan de Silvoldseweg. Dit is een Joodse begraafplaats

Silvoldseweg
7061 DM Terborg
grafstenen Terborg Nederlands Hervormd Begraafplaats Terborg

Nederlands Hervormd Begraafplaats Terborg

De Nederlands Hervormd Begraafplaats Terborg bevindt zich in het zuidoosten van Terborg aan de Silvoldseweg. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats

Silvoldseweg
7061 DM Terborg
grafsteen Terborg St. RK BGP Sint Barbara Terborg

St. RK BGP Sint Barbara Terborg

De begraafplaats St. RK BGP Sint Barbara Terborg is gelegen in het zuidoosten van Terborg aan de Silvoldseweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Silvoldseweg
7061 DR Terborg
grafmonument Ulft Petrus en Paulus

Petrus en Paulus Ulft

In de gemeente Oude IJsselstreek vind u de begraafplaats Petrus en Paulus aan de Wethouder van Akenstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Wethouder van Akenstraat
7071 XV Ulft
grafmonumenten Ulft RK Begraafplaats St. Antonius

RK Begraafplaats St. Antonius Ulft

In het noordwesten van Ulft vindt u aan de Dr Ariënsstraat de RK Begraafplaats St. Antonius. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dr Ariënsstraat
7071 AH Ulft
grafstenen Ulft Ulft-kleine begraafplaats Vrederust

Ulft-kleine begraafplaats Vrederust

In het zuidwesten van Ulft vindt u aan de Hofstraat de Ulft-kleine begraafplaats Vrederust. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Hofstraat
7071 KB Ulft
grafsteen Varsseveld Rentinkkamp

Rentinkkamp Varsseveld

De begraafplaats Rentinkkamp bevindt zich in het zuidoosten van Varsseveld aan de Burgemeester van de Zandestraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Burgemeester van de Zandestraat
7051 CT Varsseveld

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 45 minuten rijden van Oude IJsselstreek.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Oude IJsselstreek?

Grafstenen Oude IJsselstreek van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Oude IJsselstreek van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Oude IJsselstreek van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Oude IJsselstreek

18 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Oude IJsselstreek

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Oude IJsselstreek maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.