close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Oost Gelre en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Oost Gelre

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Oost Gelre of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Oost Gelre en omgeving, zoals in Groenlo, Harreveld, Lichtenvoorde, Lievelde, Mariënvelde, Marienvelde, Vragender en Zieuwent.

Grafsteen kopen in de buurt van Oost Gelre

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Oost Gelre, bent u van harte welkom in onze winkel in Elst.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Groenlo Nederlands Hervormd Begraafplaats Groenlo

Nederlands Hervormd Begraafplaats Groenlo

De Nederlands Hervormd Begraafplaats Groenlo is gelegen in het noordwesten van Groenlo aan de Halve Maanweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Halve Maanweg
7141 CG Groenlo
grafsteen Groenlo Rooms Katholieke Begraafplaats Groenlo

Rooms Katholieke Begraafplaats Groenlo

In het zuidwesten van Groenlo vindt u aan de Lichtenvoordseweg de Rooms Katholieke Begraafplaats Groenlo. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan algemene graven, particuliere graven en kindergraven.

Lichtenvoordseweg
7141 DZ Groenlo
grafmonument Harreveld Rooms Katholieke begraafplaats Harreveld

Rooms Katholieke begraafplaats Harreveld

De Rooms Katholieke begraafplaats Harreveld is gelegen in het zuidoosten van Harreveld aan de Looweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Looweg
7135JH Harreveld
grafmonumenten Lichtenvoorde Algemene Begraafplaats te Lichtenvoorde

Algemene Begraafplaats te Lichtenvoorde

In de gemeente Oost Gelre vind u de Algemene Begraafplaats te Lichtenvoorde aan de Vragenderweg. Dit is een algemene begraafplaats

Vragenderweg
7131 NS Lichtenvoorde
grafstenen Lichtenvoorde Rooms Katholieke Begraafplaats Lichtenvoorde

Rooms Katholieke Begraafplaats Lichtenvoorde

In de gemeente Oost Gelre vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Lichtenvoorde aan de Kerkhoflaan. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Kerkhoflaan
7131 TD Lichtenvoorde
grafsteen Lievelde St. Paulusparochie

St. Paulusparochie Lievelde

De begraafplaats St. Paulusparochie is gelegen in het zuidoosten van Lievelde aan de Koningsplein. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Koningsplein
7137 MD Lievelde
grafmonument Vragender Nederlands Hervormd Begraafplaats Vragender

Nederlands Hervormd Begraafplaats Vragender

In de gemeente Oost Gelre vind u de Nederlands Hervormd Begraafplaats Vragender aan de Vragenderweg. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats

Vragenderweg
7134 AA Vragender
grafmonumenten Vragender Vredehof Protestantse gemeente

Vredehof Protestantse gemeente Vragender

De begraafplaats Vredehof Protestantse gemeente bevindt zich in het noordwesten van Vragender aan de Vragenderweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats

Vragenderweg
7134 NA Vragender
grafstenen Zieuwent Rooms Katholieke Begraafplaats Zieuwent

Rooms Katholieke Begraafplaats Zieuwent

De Rooms Katholieke Begraafplaats Zieuwent is gelegen in het zuidwesten van Zieuwent aan de Schoppenweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven

Schoppenweg
7136 KH Zieuwent

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 50 minuten rijden van Oost Gelre.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Oost Gelre?

Grafstenen Oost Gelre van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Oost Gelre van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Oost Gelre van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Oost Gelre

9 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Oost Gelre?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Oost Gelre

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Oost Gelre maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.