close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Oldebroek en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Oldebroek

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Oldebroek of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Oldebroek en omgeving, zoals in 't Loo Oldebroek, Hattemerbroek, Noordeinde, Oldebroek, Oosterwolde, t Loo en Wezep.

Grafsteen kopen in de buurt van Oldebroek

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Oldebroek en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Wezep. Op minder dan 10 minuten rijden van Oldebroek.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk de collectie
grafstenen Oldebroek Begraafplaats De Eekelenburg

Begraafplaats De Eekelenburg Oldebroek

De Begraafplaats De Eekelenburg is gelegen in het noordoosten van Oldebroek aan de Mheneweg Zuid. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven en particuliere graven.

Mheneweg Zuid
8096 RE Oldebroek
grafsteen Oosterwolde (Gemeente Oldebroek) Begraafplaats Oosterwolde 'De Korenberg'

Begraafplaats Oosterwolde 'De Korenberg' Oosterwolde (Gemeente Oldebroek)

In het noordoosten van Oosterwolde (Gemeente Oldebroek) vindt u aan de Oostendorperstraatweg de Begraafplaats Oosterwolde 'De Korenberg' . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven en particuliere graven.

Oostendorperstraatweg
8097 PL Oosterwolde (Gemeente Oldebroek)
grafmonument Wezep Begraafplaats Bovenheigraaf

Begraafplaats Bovenheigraaf Wezep

De Begraafplaats Bovenheigraaf bevindt zich in het zuidwesten van Wezep aan de Bovenheigraaf. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, algemene graven en een columbarium.

Bovenheigraaf
8091 BT Wezep
grafmonumenten Wezep Begraafplaats Stationsweg (oude begraafplaats)

Begraafplaats Stationsweg (oude begraafplaats) Wezep

De Begraafplaats Stationsweg (oude begraafplaats) bevindt zich in het zuidoosten van Wezep aan de Cotoneasterstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Cotoneasterstraat
8091 TV Wezep

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Wezep

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Wezep. Op minder dan 10 minuten rijden van Oldebroek.

Cuperus Gedenken Wezep
Ampèrestraat 4
8091 XX Wezep

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Oldebroek?

Grafstenen Oldebroek van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Oldebroek van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Oldebroek van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Oldebroek

4 begraafplaatsen

Meer dan 770 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Oldebroek

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Oldebroek maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.