close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Oldambt en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Oldambt

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Oldambt of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Oldambt en omgeving, zoals in 't Waar, Bad Nieuweschans, Beerta, Blauwestad, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Midwolda, Nieuw Beerta, Nieuw Scheemda, Nieuwolda, Oostwold, Oudezijl, Oudezyl, Scheemda, t Waar, Westerlee en Winschoten.

Grafsteen kopen in de buurt van Oldambt

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Oldambt en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Groningen. Op minder dan 30 minuten rijden van Oldambt.

Inspiratiewinkel Groningen Bekijk de collectie
grafstenen Bad Nieuweschans Begraafplaats Bad Nieuweschans

Begraafplaats Bad Nieuweschans

In de gemeente Oldambt vind u de Begraafplaats Bad Nieuweschans aan de Rusthoflaan. Dit is een algemene begraafplaats

Rusthoflaan
9693 CC Bad Nieuweschans
grafsteen Beerta Begraafplaats Beerta

Begraafplaats Beerta

In de gemeente Oldambt vind u de Begraafplaats Beerta aan de Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Kerkstraat
9686 RS Beerta
grafmonument Finsterwolde Begraafplaats Finsterwolde

Begraafplaats Finsterwolde

In de gemeente Oldambt vind u de Begraafplaats Finsterwolde aan de Hoofdweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Hoofdweg
9684 CA Finsterwolde
grafmonumenten Midwolda Begraafplaats Midwolda

Begraafplaats Midwolda

In het noordoosten van Midwolda vindt u aan de Hoofdweg de Begraafplaats Midwolda. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Hoofdweg
9681 AL Midwolda
grafstenen Nieuw Beerta Begraafplaats Nieuw Beerta

Begraafplaats Nieuw Beerta

In het zuidwesten van Nieuw Beerta vindt u aan de Jan Freerks Zijlkerstraat de Begraafplaats Nieuw Beerta. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Jan Freerks Zijlkerstraat
9687 PV Nieuw Beerta
grafsteen Nieuw Scheemda Begraafplaats Nieuw Scheemda

Begraafplaats Nieuw Scheemda

In de gemeente Oldambt vind u de Begraafplaats Nieuw Scheemda aan de Hamrikkerweg. Dit is een algemene begraafplaats

Hamrikkerweg
9943 PA Nieuw Scheemda
grafmonument Nieuwolda Begraafplaats Nieuwolda

Begraafplaats Nieuwolda

In de gemeente Oldambt vind u de Begraafplaats Nieuwolda aan de P.G. Cremerstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

P.G. Cremerstraat
9944 AN Nieuwolda
grafmonumenten Scheemda Begraafplaats Scheemda

Begraafplaats Scheemda

De Begraafplaats Scheemda is gelegen in het noordwesten van Scheemda aan de Hoflaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Hoflaan
9679 KH Scheemda
grafstenen Winschoten Begraafplaats Winschoten

Begraafplaats Winschoten

In het noordwesten van Winschoten vindt u aan de Hofstraat de Begraafplaats Winschoten. Dit is een algemene begraafplaats

Hofstraat
9671 KP Winschoten
grafsteen Winschoten Winschoten Acacialaan

Winschoten Acacialaan

De begraafplaats Winschoten Acacialaan is gelegen in het noordwesten van Winschoten aan de Acacialaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Acacialaan
9674 AB Winschoten

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Groningen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Groningen. Op minder dan 30 minuten rijden van Oldambt.

Cuperus Gedenken Groningen
Moermanskweg 2-1
9723 HM Groningen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Oldambt?

Grafstenen Oldambt van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Oldambt van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Oldambt van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Oldambt

10 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Oldambt?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Groningen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Oldambt

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Oldambt maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.