close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Oirschot en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Oirschot

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Oirschot of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Oirschot en omgeving, zoals in Oirschot en Oost West en Middelbeers.

Grafsteen kopen in de buurt van Oirschot

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Oirschot en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 25 minuten rijden van Oirschot.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Oirschot protestantse begraafplaats Oirschot

Protestantse begraafplaats Oirschot

In de gemeente Oirschot vind u de protestantse begraafplaats Oirschot aan de Slingerbos. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats.

Slingerbos
5688GH Oirschot
grafsteen Oirschot Rooms Katholieke Begraafplaats Oirschot

Rooms Katholieke Begraafplaats Oirschot

De Rooms Katholieke Begraafplaats Oirschot bevindt zich in het zuidwesten van Oirschot aan de Kapelpad. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kapelpad
5688 HS Oirschot

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 25 minuten rijden van Oirschot.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Oirschot?

Grafstenen Oirschot van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Oirschot van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Oirschot van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Oirschot

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Oirschot

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Oirschot maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.