close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Oegstgeest en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Oegstgeest

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Oegstgeest of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Oegstgeest en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Oegstgeest

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Oegstgeest en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 35 minuten rijden van Oegstgeest.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Oegstgeest Begraafplaats H. Willibrordkerk Oegstgeest

Begraafplaats H. Willibrordkerk Oegstgeest

De Begraafplaats H. Willibrordkerk Oegstgeest is gelegen in het zuidwesten van Oegstgeest aan de Rhijngeesterstraatweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Rhijngeesterstraatweg
2341 BR Oegstgeest
grafsteen Oegstgeest Groene Kerk

Groene Kerk Oegstgeest

De begraafplaats Groene Kerk bevindt zich in het noordwesten van Oegstgeest aan de Haarlemmerstraatweg. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Haarlemmerstraatweg
2343LB Oegstgeest
grafmonument Oegstgeest Protestantse Begraafplaats Oegstgeest

Protestantse Begraafplaats Oegstgeest

De Protestantse Begraafplaats Oegstgeest is gelegen in het noordwesten van Oegstgeest aan de Haarlemmerstraatweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, particuliere graven en kindergraven

Haarlemmerstraatweg
2343 LB Oegstgeest

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rijswijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 35 minuten rijden van Oegstgeest.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Oegstgeest?

Grafstenen Oegstgeest van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Oegstgeest van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Oegstgeest van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Oegstgeest

3 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rijswijk?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Oegstgeest

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Oegstgeest maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.