close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Nunspeet en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Nunspeet

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Nunspeet of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Nunspeet en omgeving, zoals in Elspeet, Hulshorst, Nunspeet en Vierhouten.

Grafsteen kopen in de buurt van Nunspeet

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Nunspeet en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Wezep. Op minder dan 20 minuten rijden van Nunspeet.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk de collectie
grafstenen Elspeet Begraafplaats Elspeet

Begraafplaats Elspeet

De Begraafplaats Elspeet is gelegen in het zuidoosten van Elspeet aan de Uddelerweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Uddelerweg
8075 CH Elspeet
grafsteen Nunspeet Begraafplaats Nunspeet-Oost

Begraafplaats Nunspeet-Oost

De Begraafplaats Nunspeet-Oost bevindt zich in het zuidoosten van Nunspeet aan de Eperweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Eperweg
8072 DA Nunspeet
grafmonument Nunspeet Begraafplaats Nunspeet-West

Begraafplaats Nunspeet-West

In het zuidwesten van Nunspeet vindt u aan de Van Oordtstraat de Begraafplaats Nunspeet-West. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Van Oordtstraat
8071KD Nunspeet
grafmonumenten Nunspeet Oude begraafplaats Nunspeet

Oude begraafplaats Nunspeet

De Oude begraafplaats Nunspeet bevindt zich in het zuidoosten van Nunspeet aan de Naaldhof. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Naaldhof
8071 AW Nunspeet

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Wezep

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Wezep. Op minder dan 20 minuten rijden van Nunspeet.

Cuperus Gedenken Wezep
Ampèrestraat 4
8091 XX Wezep

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Nunspeet?

Grafstenen Nunspeet van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Nunspeet van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Nunspeet van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Nunspeet

4 begraafplaatsen

Meer dan 110 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Nunspeet

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Nunspeet maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.