close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Nuenen, Gerwen en Nederwetten en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Nuenen, Gerwen en Nederwetten of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Nuenen, Gerwen en Nederwetten en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 40 minuten rijden van Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Nederwetten Parochie H. Lambertus Nederwetten RK

Parochie H. Lambertus Nederwetten RK

De begraafplaats Parochie H. Lambertus Nederwetten RK bevindt zich in het noordoosten van Nederwetten aan de Hoekstraat

Hoekstraat
5674 NP Nederwetten
grafsteen Nuenen De Roosdoncken

De Roosdoncken Nuenen

De begraafplaats De Roosdoncken bevindt zich in het noordoosten van Nuenen aan de Broekdijk. Dit is een Protestantse begraafplaats.

Broekdijk
5674MN Nuenen
grafmonument Nuenen Kerkhof H. Clemenskerk te Nuenen

Kerkhof H. Clemenskerk te Nuenen

De begraafplaats Kerkhof H. Clemenskerk te Nuenen is gelegen in het noordoosten van Nuenen aan de Park. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven

Park
5671 GC Nuenen
grafmonumenten Nuenen Openbare algemene gemeentelijke begraafplaats Oude Landen te Nuenen

Openbare algemene gemeentelijke begraafplaats Oude Landen te Nuenen

In het noordoosten van Nuenen vindt u aan de Beekstraat de Openbare algemene gemeentelijke begraafplaats Oude Landen te Nuenen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Beekstraat
5673NA Nuenen
grafstenen Nuenen R.K. Begraafplaats ‘De Huikert’ te Gerwen

R.K. Begraafplaats ‘De Huikert’ te Gerwen Nuenen

De R.K. Begraafplaats ‘De Huikert’ te Gerwen bevindt zich in het noordoosten van Nuenen aan de De Huikert. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

De Huikert
5674 RG Nuenen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 40 minuten rijden van Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Nuenen, Gerwen en Nederwetten?

Grafstenen Nuenen, Gerwen en Nederwetten van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Nuenen, Gerwen en Nederwetten van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Nuenen, Gerwen en Nederwetten van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

5 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Nuenen, Gerwen en Nederwetten?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Nuenen, Gerwen en Nederwetten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.