close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Noordoostpolder en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Noordoostpolder

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Noordoostpolder of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Noordoostpolder en omgeving, zoals in Bant, Creil, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Schokland en Tollebeek.

Advies in de buurt van Noordoostpolder

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Noordoostpolder en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Wezep. Op minder dan 30 minuten rijden van Noordoostpolder.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk de collectie
grafstenen Bant Begraafplaats Bant

Begraafplaats Bant

In de gemeente Noordoostpolder vind u de Begraafplaats Bant aan de Oosterringweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Oosterringweg
8314 PT Bant
grafsteen Creil Algemene begraafplaats Creil

Algemene begraafplaats Creil

De Algemene begraafplaats Creil bevindt zich in het zuidoosten van Creil aan de Graaf Florislaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Graaf Florislaan
8312 AW Creil
grafmonument Emmeloord Algemene Begraafplaats Emmeloord

Algemene Begraafplaats Emmeloord

De Algemene Begraafplaats Emmeloord is gelegen in het noordwesten van Emmeloord aan de Espelerlaan. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Espelerlaan
8302 DC Emmeloord
grafmonumenten Ens Begraafplaats Ens

Begraafplaats Ens

De Begraafplaats Ens bevindt zich in het zuidoosten van Ens aan de Zuidert. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Zuidert
8307 BX Ens
grafstenen Espel Begraafplaats Espel

Begraafplaats Espel

In de gemeente Noordoostpolder vind u de Begraafplaats Espel aan de Vaartweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Vaartweg
8311 AA Espel
grafsteen Kraggenburg Begraafplaats Kraggenburg

Begraafplaats Kraggenburg

In het zuidoosten van Kraggenburg vindt u aan de Winstonstraat de Begraafplaats Kraggenburg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Winstonstraat
8317AB Kraggenburg
grafmonument Luttelgeest Begraafplaats Luttelgeest

Begraafplaats Luttelgeest

In de gemeente Noordoostpolder vind u de Begraafplaats Luttelgeest aan de Blankenhammerweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Blankenhammerweg
8315 PH Luttelgeest
grafmonumenten Marknesse Begraafplaats Marknesse

Begraafplaats Marknesse

In het noordwesten van Marknesse vindt u aan de Groene Zoom de Begraafplaats Marknesse. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Groene Zoom
8316 BK Marknesse
grafstenen Nagele Algemene Begraafplaats Nagele

Algemene Begraafplaats Nagele

In de gemeente Noordoostpolder vind u de Algemene Begraafplaats Nagele aan de Akkerstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Akkerstraat
8308 AD Nagele
grafsteen Rutten Begraafplaats Rutten

Begraafplaats Rutten

In de gemeente Noordoostpolder vind u de Begraafplaats Rutten aan de Meerweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Meerweg
8313 AJ Rutten
grafmonument Tollebeek Begraafplaats Tollebeek

Begraafplaats Tollebeek

De Begraafplaats Tollebeek is gelegen in het noordoosten van Tollebeek aan de Wildzang. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Wildzang
8309 BD Tollebeek

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Noordoostpolder

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Wezep. Op minder dan 30 minuten rijden van Noordoostpolder.

Cuperus Gedenken Wezep
Ampèrestraat 4
8091XX Wezep

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Noordoostpolder?

Grafstenen Noordoostpolder van natuursteen

Grafsteen Noordoostpolder

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Noordoostpolder van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Noordoostpolder van glas

Urnmonument Noordoostpolder

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Noordoostpolder van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Noordoostpolder

11 begraafplaatsen

Meer dan 230 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Wezep?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Noordoostpolder

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Noordoostpolder maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.