close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Noordenveld en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Noordenveld

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Noordenveld of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Noordenveld en omgeving, zoals in Alteveer, Een, Een-West, Foxwolde, Huis ter Heide, Langelo, Leutingewolde, Lieveren, Matsloot, Nietap, Nieuw Roden, Nieuw-Roden, Norg, Peest, Peize, Roden, Roderesch, Roderwolde, Steenbergen, Veenhuizen, Westervelde en Zuidvelde.

Grafsteen kopen in de buurt van Noordenveld

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Noordenveld en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Groningen. Op minder dan 30 minuten rijden van Noordenveld.

Inspiratiewinkel Groningen Bekijk de collectie
grafstenen Een-West Algemene begraafplaats Een

Algemene begraafplaats Een Een-West

De Algemene begraafplaats Een bevindt zich in het zuidoosten van Een-West aan de Vennootsweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Vennootsweg
9343 TG Een-West
grafsteen Een-West Begraafplaats Een

Begraafplaats Een Een-West

In de gemeente Noordenveld vind u de Begraafplaats Een aan de Vennootsweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Vennootsweg
9343 TG Een-West
grafmonument Nieuw-Roden Algemene Begraafplaats Nieuw-Roden

Algemene Begraafplaats Nieuw-Roden

De Algemene Begraafplaats Nieuw-Roden bevindt zich in het zuidoosten van Nieuw-Roden aan de Esweg. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en een columbarium.

Esweg
9311 PR Nieuw-Roden
grafmonumenten Norg Algemene Begraafplaats Norg

Algemene Begraafplaats Norg

De Algemene Begraafplaats Norg is gelegen in het noordoosten van Norg aan de Kerkhofsdrift. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Kerkhofsdrift
9331 CG Norg
grafstenen Peize Begraafplaats Peize Nieuw

Begraafplaats Peize Nieuw

De Begraafplaats Peize Nieuw bevindt zich in het zuidwesten van Peize aan de Oude Velddijk. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Oude Velddijk
9321 XA Peize
grafsteen Peize Begraafplaats Peize Oud

Begraafplaats Peize Oud

In het zuidwesten van Peize vindt u aan de Oude Velddijk de Begraafplaats Peize Oud. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Oude Velddijk
9321 XA Peize
grafmonument Roden Algemene Begraafplaats Roden

Algemene Begraafplaats Roden

In het zuidoosten van Roden vindt u aan de Norgerweg de Algemene Begraafplaats Roden. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Norgerweg
9301 JM Roden
grafmonumenten Roderwolde Begraafplaats Roderwolde

Begraafplaats Roderwolde

De Begraafplaats Roderwolde is gelegen in het zuidoosten van Roderwolde aan de Pastorielaan. Dit is een algemene begraafplaats

Pastorielaan
9315TB Roderwolde
grafstenen Veenhuizen Algemene begraafplaats Veenhuizen

Algemene begraafplaats Veenhuizen

In het noordwesten van Veenhuizen vindt u aan de Eikenlaan de Algemene begraafplaats Veenhuizen. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Eikenlaan
9341 AJ Veenhuizen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Groningen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Groningen. Op minder dan 30 minuten rijden van Noordenveld.

Cuperus Gedenken Groningen
Moermanskweg 2-1
9723 HM Groningen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Noordenveld?

Grafstenen Noordenveld van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Noordenveld van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Noordenveld van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Noordenveld

9 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Noordenveld

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Noordenveld maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.