close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Nissewaard en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Nissewaard

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Nissewaard of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Nissewaard en omgeving, zoals in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Oudenhoorn, Simonshaven, Spijkenisse, Spykenisse en Zuidland.

Grafsteen kopen in de buurt van Nissewaard

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Nissewaard en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Nissewaard.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Abbenbroek Nieuwe begraafplaats Abbenbroek

Nieuwe begraafplaats Abbenbroek

In het noordoosten van Abbenbroek vindt u aan de Kouwenhovenseweg de Nieuwe begraafplaats Abbenbroek. Dit is een algemene begraafplaats.

Kouwenhovenseweg
3216 LP Abbenbroek
grafsteen Geervliet Toldijk

Toldijk Geervliet

In de gemeente Nissewaard vind u de begraafplaats Toldijk aan de Oude Noordlandsedijk. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Oude Noordlandsedijk
3211 BV Geervliet
grafmonument Heenvliet Begraafplaats Heenvliet

Begraafplaats Heenvliet

In de gemeente Nissewaard vind u de Begraafplaats Heenvliet aan de Welleweg.

Welleweg
3218LK Heenvliet
grafmonumenten Spijkenisse (Nissewaard) De Ommering

De Ommering Spijkenisse (Nissewaard)

De begraafplaats De Ommering bevindt zich in het noordoosten van Spijkenisse (Nissewaard) aan de Oprelseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven, een columbarium, urnengraven en algemene graven.

Oprelseweg
3202 LD Spijkenisse (Nissewaard)
grafstenen Zuidland Algemene begraafplaats Zuidland

Algemene begraafplaats Zuidland

De Algemene begraafplaats Zuidland is gelegen in het zuidoosten van Zuidland aan de Kerkweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven en particuliere graven.

Kerkweg
3214 VB Zuidland

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Nissewaard.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Nissewaard?

Grafstenen Nissewaard van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Nissewaard van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Nissewaard van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Nissewaard

5 begraafplaatsen

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Nissewaard?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Nissewaard

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Nissewaard maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.