close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Nijmegen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Nijmegen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Nijmegen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Nijmegen en omgeving, zoals in Lent, Nijmegen en Nymegen.

Grafsteen kopen in de buurt van Nijmegen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Nijmegen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 15 minuten rijden van Nijmegen.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Lent Algemene Begraafplaats Lent

Algemene Begraafplaats Lent

De Algemene Begraafplaats Lent is gelegen in het noordwesten van Lent aan de Notenlaantje. Dit is een algemene begraafplaats.

Notenlaantje
6663 MG Lent
grafsteen Lent Nederlands Hervormd Lent

Nederlands Hervormd Lent

In het zuidwesten van Lent vindt u aan de Pastoor van Laakstraat de begraafplaats Nederlands Hervormd Lent. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Pastoor van Laakstraat
6663CA Lent
grafmonument Nijmegen Algemene begraafplaats Vredehof Nijmegen

Algemene begraafplaats Vredehof Nijmegen

De Algemene begraafplaats Vredehof Nijmegen bevindt zich in het zuidwesten van Nijmegen aan de Weg door Jonkerbos. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Weg door Jonkerbos
6532SZ Nijmegen
grafmonumenten Nijmegen Begraafplaats Rustoord

Begraafplaats Rustoord Nijmegen

De Begraafplaats Rustoord is gelegen in het zuidoosten van Nijmegen aan de Postweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan urnengraven, particuliere graven en kindergraven.

Postweg
6523 LD Nijmegen
grafstenen Nijmegen Daalseweg

Daalseweg Nijmegen

In het noordoosten van Nijmegen vindt u aan de Daalseweg de begraafplaats Daalseweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Daalseweg
6521 GR Nijmegen
grafsteen Nijmegen Graafseweg

Graafseweg Nijmegen

In de gemeente Nijmegen vind u de begraafplaats Graafseweg aan de Graafseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Graafseweg
6532 ZR Nijmegen
grafmonument Nijmegen Hatert

Hatert Nijmegen

De begraafplaats Hatert bevindt zich in het zuidwesten van Nijmegen aan de Angerensteinstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Angerensteinstraat
6535 JP Nijmegen
grafmonumenten Nijmegen Jonkerbos

Jonkerbos Nijmegen

De begraafplaats Jonkerbos is gelegen in het zuidwesten van Nijmegen aan de Winkelsteegseweg. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven en kindergraven.

Winkelsteegseweg
6534 AR Nijmegen
grafstenen Nijmegen Joodse Begraafplaats Huis der Levenden

Joodse Begraafplaats Huis der Levenden Nijmegen

In de gemeente Nijmegen vind u de Joodse Begraafplaats Huis der Levenden aan de Kwakkenbergweg. Dit is een Joodse begraafplaats

Kwakkenbergweg
6523MJ Nijmegen
grafsteen Nijmegen Neerbosch

Neerbosch Nijmegen

De begraafplaats Neerbosch is gelegen in het noordwesten van Nijmegen aan de Dennenstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Dennenstraat
6543JR Nijmegen
grafmonument Nijmegen Rooms Katholieke Begraafplaats Groenestraat

Rooms Katholieke Begraafplaats Groenestraat Nijmegen

De Rooms Katholieke Begraafplaats Groenestraat is gelegen in het zuidwesten van Nijmegen aan de Groenestraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Groenestraat
6531 HH Nijmegen
grafmonumenten Nijmegen Sint Barbara Brakkenstein

Sint Barbara Brakkenstein Nijmegen

In het zuidoosten van Nijmegen vindt u aan de Pastoor Wichersstraat de begraafplaats Sint Barbara Brakkenstein. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Pastoor Wichersstraat
6525 TN Nijmegen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 15 minuten rijden van Nijmegen.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Nijmegen?

Grafstenen Nijmegen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Nijmegen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Nijmegen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Nijmegen

12 begraafplaatsen

Meer dan 330 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Nijmegen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Nijmegen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Nijmegen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.