close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Nijkerk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Nijkerk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Nijkerk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Nijkerk en omgeving, zoals in Hoevelaken, Nijkerk, Nijkerkerveen, Nykerk en Nykerkerveen.

Grafsteen kopen in de buurt van Nijkerk

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Nijkerk en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld. Op minder dan 20 minuten rijden van Nijkerk.

Inspiratiewinkel Barneveld Bekijk de collectie
grafstenen Hoevelaken Algemene Begraafplaats Hoevelaken

Algemene Begraafplaats Hoevelaken

De Algemene Begraafplaats Hoevelaken bevindt zich in het noordwesten van Hoevelaken aan de Kerkepad. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Kerkepad
3871 KJ Hoevelaken
grafsteen Nijkerk Algemene Begraafplaats Nijkerk

Algemene Begraafplaats Nijkerk

In het noordoosten van Nijkerk vindt u aan de Frieswijkstraat de Algemene Begraafplaats Nijkerk. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Frieswijkstraat
3862 BL Nijkerk
grafmonument Nijkerk Rooms Katholiek Nijkerk

Rooms Katholiek Nijkerk

De begraafplaats Rooms Katholiek Nijkerk is gelegen in het noordoosten van Nijkerk aan de Frieswijkstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Frieswijkstraat
3862 BL Nijkerk
grafmonumenten Nijkerkerveen Algemene Begraafplaats Nijkerkerveen

Algemene Begraafplaats Nijkerkerveen

In het noordoosten van Nijkerkerveen vindt u aan de Van Dijkhuizenstraat de Algemene Begraafplaats Nijkerkerveen. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Van Dijkhuizenstraat
3864 DW Nijkerkerveen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Barneveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Barneveld. Op minder dan 20 minuten rijden van Nijkerk.

Cuperus Gedenken Barneveld
Torenplein 37
3772 CX Barneveld

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Nijkerk?

Grafstenen Nijkerk van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Nijkerk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Nijkerk van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Nijkerk

4 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Barneveld?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Nijkerk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Nijkerk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.