close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Nieuwkoop en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Nieuwkoop

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Nieuwkoop of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Nieuwkoop en omgeving, zoals in Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Ter Aar, Vrouwenakker, Woerdense Verlaat en Zevenhoven.

Grafsteen kopen in de buurt van Nieuwkoop

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Nieuwkoop en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Mijdrecht. Op minder dan 25 minuten rijden van Nieuwkoop.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk de collectie
grafstenen Langeraar (Ter Aar) Begraafplaats Langeraar

Begraafplaats Langeraar Langeraar (Ter Aar)

De Begraafplaats Langeraar is gelegen in het noordoosten van Langeraar (Ter Aar) aan de Langeraarseweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven en particuliere graven.

Langeraarseweg
2461 CL Langeraar (Ter Aar)
grafsteen Nieuwkoop Nieuwkoop

Nieuwkoop

In de gemeente Nieuwkoop vind u de begraafplaats Nieuwkoop aan de Reghthuysplein. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en algemene graven.

Reghthuysplein
2421 BE Nieuwkoop
grafmonument Nieuwkoop RK begraafplaats Dorpsstraat

RK begraafplaats Dorpsstraat Nieuwkoop

De RK begraafplaats Dorpsstraat is gelegen in het zuidoosten van Nieuwkoop aan de Dorpsstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
2421 AV Nieuwkoop
grafmonumenten Nieuwveen Begraafplaats Nieuwveen

Begraafplaats Nieuwveen

In de gemeente Nieuwkoop vind u de Begraafplaats Nieuwveen aan de Kerkstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Kerkstraat
2441 CC Nieuwveen
grafstenen Nieuwveen H.Nicolaaskerk

H.Nicolaaskerk Nieuwveen

De begraafplaats H.Nicolaaskerk bevindt zich in het noordoosten van Nieuwveen aan de Dorpsstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven en particuliere graven.

Dorpsstraat
2441CG Nieuwveen
grafsteen Noorden Nederlands Hervormd Begraafplaats Noordse Dorp

Nederlands Hervormd Begraafplaats Noordse Dorp Noorden

De Nederlands Hervormd Begraafplaats Noordse Dorp bevindt zich in het noordoosten van Noorden aan de Noordse Dorpsweg. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats

Noordse Dorpsweg
2431 AT Noorden
grafmonument Noorden Rooms Katholieke Begraafplaats Noorden

Rooms Katholieke Begraafplaats Noorden

In de gemeente Nieuwkoop vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Noorden aan de Simon van Capelweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Simon van Capelweg
2431 AH Noorden
grafmonumenten Ter Aar Begraafplaats Ter Aar

Begraafplaats Ter Aar

De Begraafplaats Ter Aar bevindt zich in het zuidoosten van Ter Aar aan de Westkanaalweg. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven en particuliere graven

Westkanaalweg
2461 EH Ter Aar
grafstenen Zevenhoven Begraafplaats Zevenhoven

Begraafplaats Zevenhoven

In het zuidwesten van Zevenhoven vindt u aan de Dorpsstraat de Begraafplaats Zevenhoven. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Dorpsstraat
2435 AJ Zevenhoven
grafsteen Zevenhoven Zevenhoven Dierenbegraafplaats

Zevenhoven Dierenbegraafplaats

De Zevenhoven Dierenbegraafplaats bevindt zich in het zuidoosten van Zevenhoven aan de Hogedijk. Dit is een algemene begraafplaats.

Hogedijk
2435NC Zevenhoven
grafmonument Zevenhoven Zevenhoven RK

Zevenhoven RK

De begraafplaats Zevenhoven RK bevindt zich in het noordwesten van Zevenhoven aan de Noordeinde. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Noordeinde
2435AG Zevenhoven

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Mijdrecht

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 25 minuten rijden van Nieuwkoop.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Nieuwkoop?

Grafstenen Nieuwkoop van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Nieuwkoop van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Nieuwkoop van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Nieuwkoop

11 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Nieuwkoop

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Nieuwkoop maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.