close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Nieuwegein en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Nieuwegein

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Nieuwegein of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Nieuwegein en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Nieuwegein

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Nieuwegein en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg. Op minder dan 20 minuten rijden van Nieuwegein.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk de collectie
grafstenen Nieuwegein Algemene Begraafplaats Kerkveld

Algemene Begraafplaats Kerkveld Nieuwegein

In de gemeente Nieuwegein vind u de Algemene Begraafplaats Kerkveld aan de Kerkveld. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Kerkveld
3431 EC Nieuwegein
grafsteen Nieuwegein Begraafplaats bij St. Barbarakerk

Begraafplaats bij St. Barbarakerk Nieuwegein

De Begraafplaats bij St. Barbarakerk bevindt zich in het zuidoosten van Nieuwegein aan de Koninginnenlaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Koninginnenlaan
3433CT Nieuwegein
grafmonument Nieuwegein Crematorium Noorderveld

Crematorium Noorderveld Nieuwegein

De Crematorium Noorderveld is gelegen in het noordoosten van Nieuwegein aan de Structuurbaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven en particuliere graven.

Structuurbaan
3439 MA Nieuwegein
grafmonumenten Nieuwegein Nederlands Hervormd Begraafplaats Nieuwegein

Nederlands Hervormd Begraafplaats Nieuwegein

In het zuidoosten van Nieuwegein vindt u aan de Gildenborglaan de Nederlands Hervormd Begraafplaats Nieuwegein. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Gildenborglaan
3433 ZG Nieuwegein
grafstenen Nieuwegein Noorderveld

Noorderveld Nieuwegein

De begraafplaats Noorderveld bevindt zich in het noordoosten van Nieuwegein aan de Structuurbaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven, urnengraven en algemene graven.

Structuurbaan
3439 MA Nieuwegein
grafsteen Nieuwegein RK Sint Nicolaaskerk

RK Sint Nicolaaskerk Nieuwegein

De begraafplaats RK Sint Nicolaaskerk bevindt zich in het noordoosten van Nieuwegein aan de Utrechtsestraatweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Utrechtsestraatweg
3438 AK Nieuwegein

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Culemborg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 20 minuten rijden van Nieuwegein.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Nieuwegein?

Grafstenen Nieuwegein van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Nieuwegein van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Nieuwegein van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Nieuwegein

6 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Nieuwegein

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Nieuwegein maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.