close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Neder-Betuwe en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Neder-Betuwe

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Neder-Betuwe of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Neder-Betuwe en omgeving, zoals in Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Kesteren, Ochten, Opheusden en Yzendoorn.

Grafsteen kopen in de buurt van Neder-Betuwe

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Neder-Betuwe en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Neder-Betuwe.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Echteld Nederlands Hervormd Begraafplaats Echteld

Nederlands Hervormd Begraafplaats Echteld

De Nederlands Hervormd Begraafplaats Echteld is gelegen in het zuidoosten van Echteld aan de Ooisestraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, urnengraven en een columbarium.

Ooisestraat
4054 ML Echteld
grafsteen IJzendoorn Nederlands Hervormde begraafplaats Oudesteeg

Nederlands Hervormde begraafplaats Oudesteeg IJzendoorn

De Nederlands Hervormde begraafplaats Oudesteeg bevindt zich in het noordoosten van IJzendoorn aan de Oudesteeg. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Oudesteeg
4053 HV IJzendoorn
grafmonument Ochten Begraafplaats De Hoef Ochten (gemeente Neder-Betuwe)

Begraafplaats De Hoef Ochten (gemeente Neder-Betuwe)

De Begraafplaats De Hoef Ochten (gemeente Neder-Betuwe) is gelegen in het noordoosten van Ochten aan de De Hoef. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

De Hoef
4051 CC Ochten
grafmonumenten Ochten Oude Begraafplaats Ochten (gemeente Neder-Betuwe)

Oude Begraafplaats Ochten (gemeente Neder-Betuwe)

De Oude Begraafplaats Ochten (gemeente Neder-Betuwe) is gelegen in het zuidwesten van Ochten aan de Liniestraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Liniestraat
4051BP Ochten
grafstenen Opheusden Begraafplaats Dalwagenseweg Opheusden (gemeente Neder-Betuwe)

Begraafplaats Dalwagenseweg Opheusden (gemeente Neder-Betuwe)

De Begraafplaats Dalwagenseweg Opheusden (gemeente Neder-Betuwe) is gelegen in het noordoosten van Opheusden aan de Dalwagenseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Dalwagenseweg
4043 MS Opheusden
grafsteen Opheusden Begraafplaats Markstraat Opheusden (gemeente Neder-Betuwe)

Begraafplaats Markstraat Opheusden (gemeente Neder-Betuwe)

In de gemeente Neder-Betuwe vind u de Begraafplaats Markstraat Opheusden (gemeente Neder-Betuwe) aan de Markstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven en particuliere graven.

Markstraat
4043 JX Opheusden

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Neder-Betuwe.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Neder-Betuwe?

Grafstenen Neder-Betuwe van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Neder-Betuwe van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Neder-Betuwe van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Neder-Betuwe

6 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Neder-Betuwe

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Neder-Betuwe maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.