close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Musselkanaal en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Musselkanaal

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Musselkanaal of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Musselkanaal en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Musselkanaal

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Musselkanaal en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Emmen. Op minder dan 35 minuten rijden van Musselkanaal.

Inspiratiewinkel Emmen Bekijk de collectie
grafstenen Musselkanaal Algemene Begraafplaats Musselkanaal

Algemene Begraafplaats Musselkanaal

In het noordwesten van Musselkanaal vindt u aan de Floralaan de Algemene Begraafplaats Musselkanaal. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Floralaan
9581 TW Musselkanaal
grafsteen Musselkanaal Joodse Begraafplaats Stadskanaal

Joodse Begraafplaats Stadskanaal Musselkanaal

De Joodse Begraafplaats Stadskanaal is gelegen in het noordwesten van Musselkanaal aan de Gedempte Ceresdiep. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Gedempte Ceresdiep
9581 GW Musselkanaal
grafmonument Musselkanaal RK Begraafplaats Musselkanaal

RK Begraafplaats Musselkanaal

In de gemeente Stadskanaal vind u de RK Begraafplaats Musselkanaal aan de Sluisstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Sluisstraat
9581JD Musselkanaal

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Musselkanaal

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Musselkanaal. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Emmen.

vakkundig grafmonument plaatsen in Musselkanaal

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Musselkanaal

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Emmen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Emmen. Op minder dan 35 minuten rijden van Musselkanaal.

Cuperus Gedenken Emmen
Vasco Da Gamastraat 10a
7825 VJ Emmen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Emmen.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Musselkanaal?

Grafstenen Musselkanaal van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Musselkanaal van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Musselkanaal van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Musselkanaal

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Musselkanaal

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Musselkanaal maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.