close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Mook en Middelaar en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Mook en Middelaar

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Mook en Middelaar of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Mook en Middelaar en omgeving, zoals in Middelaar, Molenhoek, Mook en Plasmolen.

Grafsteen kopen in de buurt van Mook en Middelaar

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Mook en Middelaar en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 30 minuten rijden van Mook en Middelaar.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Middelaar Rooms Katholieke Begraafplaats Middelaar

Rooms Katholieke Begraafplaats Middelaar

De Rooms Katholieke Begraafplaats Middelaar bevindt zich in het zuidoosten van Middelaar aan de Dorpsstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
6587AW Middelaar
grafsteen Molenhoek Rooms Katholieke Begraafplaats

Rooms Katholieke Begraafplaats Molenhoek

De Rooms Katholieke Begraafplaats bevindt zich in het zuidoosten van Molenhoek aan de Stationsstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Stationsstraat
6584 AW Molenhoek
grafmonument Mook Rooms Katholieke Begraafplaats Mook

Rooms Katholieke Begraafplaats Mook

De Rooms Katholieke Begraafplaats Mook bevindt zich in het zuidwesten van Mook aan de Groesbeekseweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Groesbeekseweg
6585 AN Mook

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 30 minuten rijden van Mook en Middelaar.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Mook en Middelaar?

Grafstenen Mook en Middelaar van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Mook en Middelaar van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Mook en Middelaar van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Mook en Middelaar

3 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Mook en Middelaar?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Mook en Middelaar

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Mook en Middelaar maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.