close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Montfoort en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Montfoort

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Montfoort of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Montfoort en omgeving, zoals in Linschoten en Montfoort.

Grafsteen kopen in de buurt van Montfoort

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Montfoort en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Montfoort.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk de collectie
grafstenen Linschoten Linschoten

Linschoten

De begraafplaats Linschoten bevindt zich in het zuidoosten van Linschoten aan de Hoge Werf. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Hoge Werf
3461 CM Linschoten
grafsteen Montfoort Algemene Begraafplaats Montfoort

Algemene Begraafplaats Montfoort

De Algemene Begraafplaats Montfoort is gelegen in het zuidwesten van Montfoort aan de Julianalaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Julianalaan
3417GJ Montfoort
grafmonument Montfoort De Stuivenberg (nieuwe BGP)

De Stuivenberg (nieuwe BGP) Montfoort

De begraafplaats De Stuivenberg (nieuwe BGP) is gelegen in het zuidoosten van Montfoort aan de Bovenkerkweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en algemene graven.

Bovenkerkweg
3417 TA Montfoort
grafmonumenten Montfoort Rooms Katholieke Begraafplaats Montfoort

Rooms Katholieke Begraafplaats Montfoort

In het zuidoosten van Montfoort vindt u aan de Lodewijkstraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Montfoort. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Lodewijkstraat
3417 Montfoort

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Culemborg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Montfoort.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Montfoort?

Grafstenen Montfoort van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Montfoort van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Montfoort van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Montfoort

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Montfoort

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Montfoort maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.