close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Moerdijk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Moerdijk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Moerdijk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Moerdijk en omgeving, zoals in Fijnaart, Fynaart, Heijningen, Heyningen, Klundert, Langeweg, Moerdijk, Moerdyk, Noordhoek, Oudemolen, Standdaarbuiten, Willemstad, Zevenbergen, Zevenbergs Hoek en Zevenbergschen Hoek.

Grafsteen kopen in de buurt van Moerdijk

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Moerdijk en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Moerdijk.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Fijnaart RK Begraafplaats Fijnaart

RK Begraafplaats Fijnaart

In het zuidwesten van Fijnaart vindt u aan de Molenstraat de RK Begraafplaats Fijnaart. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Molenstraat
4793 EG Fijnaart
grafsteen Klundert Klundert

Klundert

In de gemeente Moerdijk vind u de begraafplaats Klundert aan de Schanspoort. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Schanspoort
4791HC Klundert
grafmonument Langeweg Rooms katholieke begraafplaats te Langeweg, Immanuel Parochie

Rooms katholieke begraafplaats te Langeweg, Immanuel Parochie

In het noordoosten van Langeweg vindt u aan de Kloosterlaan de Rooms katholieke begraafplaats te Langeweg, Immanuel Parochie

Kloosterlaan
4772RA Langeweg
grafmonumenten Moerdijk Begraafplaats Moerdijk

Begraafplaats Moerdijk

In het noordoosten van Moerdijk vindt u aan de Wethouder Mattheestraat de Begraafplaats Moerdijk. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Wethouder Mattheestraat
4781 AZ Moerdijk
grafstenen Standdaarbuiten Begraafplaats

Begraafplaats Standdaarbuiten

In de gemeente Moerdijk vind u de Begraafplaats aan de Sportstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Sportstraat
4758 AL Standdaarbuiten
grafsteen Willemstad Begraafplaats Willemstad

Begraafplaats Willemstad

De Begraafplaats Willemstad bevindt zich in het noordwesten van Willemstad aan de Kerkring. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Kerkring
4797 AB Willemstad
grafmonument Zevenbergen Algemene Begraafplaats Noordtoren, Zevenbergen.

Algemene Begraafplaats Noordtoren, Zevenbergen.

De Algemene Begraafplaats Noordtoren, Zevenbergen. is gelegen in het noordwesten van Zevenbergen aan de Klundertseweg. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Klundertseweg
4761PR Zevenbergen
grafmonumenten Zevenbergen Algemene Begraafplaats Zevenbergen

Algemene Begraafplaats Zevenbergen

De Algemene Begraafplaats Zevenbergen bevindt zich in het noordwesten van Zevenbergen aan de Galgenweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Galgenweg
- Zevenbergen
grafstenen Zevenbergen Rooms Katholieke Begraafplaats Zevenbergen

Rooms Katholieke Begraafplaats Zevenbergen

In het noordwesten van Zevenbergen vindt u aan de Kerkhofweg de Rooms Katholieke Begraafplaats Zevenbergen. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Kerkhofweg
4761 ET Zevenbergen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Moerdijk.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Moerdijk?

Grafstenen Moerdijk van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Moerdijk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Moerdijk van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Moerdijk

9 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Moerdijk?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Moerdijk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Moerdijk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.